Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Produkterne fra Pinguin er kendt for at være billige og af god kvalitet – glæd dig.

Rydfilter
 • SPAR Op til29%
  Pinguin Glimmer Hoody Syntetisk dunjakke

  Pinguin Glimmer Hoody Syntetisk dunjakke

  Vejl. udsalgspris 1.399,00 DKK
  999,00 DKK
  Vælg muligheder

Historien om Pinguin Outdoor

Pinguin Outdoor er et af de ældste tjekkiske mærker, der fremstiller udstyr til et aktivt ophold udendørs. Brand'et hører til blandt de traditionelle producenter inden for outdoorsegmentet, der har formet udendørs udstyr i den form, vi kender nu.

Ejeren af ​​Pinguin-mærket er det tjekkiske firma Activent 365 s.r.o., ledet af de oprindelige stiftere.
Virksomhedens hovedkvarter, udvikling, serviceverksted og pakhuse er i Tjekkiet, byen Nachod i det østlige Bohemia i Podkrkonoší.


Produkternes historie under det fremtidige brand Pinguin startede omkring 1986, da produkter på det tjekkiske marked begyndte at dukke op for behovene hos rejsende, eventyrere, klatrere og andre naturentusiaster.

"Den første impuls var behovet for at udstyre i en tid med førrevolutionær, utilgængeligt udendørs udstyr, som vi kendte fra vores vestlige venner eller tv-stationer."

 Zdeněk král
Grundlægger
Dette gav impulsen til at komme til idéen om produktion i mindre målestok for venner og bekendte, og i fremtiden vil den starte serieproduktionen. De første produkter, skræddersyet til specifikke mennesker, var fjerjakker og soveposer. Deres håndlavede produktion i en 1-værelses studentlejlighed i Brno blev snart populær og efterspurgt i hele byen.

Situationen omkring 1988/1989 og efterspørgslen efter udendørs produkter på det tidspunkt var sådan, at de ikke var nogen undtagelse fra køen af ​​ivrige kunder, der ventede på endnu et udbud af Pinguin-varer.

stará verze bundy Parker

Bunda Pinguin Parker z roku 2005

Batoh Explorer z roku 2004

Bator Pinguin Explorer z roku 2004

Vi er allerede i midten af ​​halvfemserne, da virksomheden som en af ​​de første tjekkiske producenter starter med udviklingen af ​​lette to-lags telte til vandreture og bjergbestigning. Den allerførste version af det meget populære (nu innoverede) telt med den krydsede konstruktion, Gemini er skabt. I de første versioner med hjemmevendte dural-segmenter.

Stará verze stanu Gemini

Stan Pinguin Gemini 2004

Virksomhedens officielle oprettelse skyldes mulighederne for privat forretning i Tjekkoslovakiet siden 1989.

I 1996 flyttede produktionen af ​​Pinguin-produkter fra Brno til Velký Poříčí i Østbøhmen, og antallet af ansatte steg fra to til 20.

Ti år senere, i 2006, flyttede virksomheden på grund af utilstrækkelig drifts- og lagerplads til den nærliggende byby Nachod, hvor den ligger til i dag.

Siden da har Pinguin-serien udvidet sig betydeligt og inkluderer en bred vifte af udstyr til aktive udendørs aktiviteter.

Med stigende brandoplevelse og voksende oplevelse vokser vores krav til kvalitet, funktionalitet og holdbarhed af Pinguin-produkter.