Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
BEKLAGER RODET! - Der er stadig mange ting på vores nye webshop, som ikke 100% er faldet til - men der arbejdes på det :-)

HVAD ER GLAMPING?

Glamping kan lettest forklares ved “Glamour-Camping” som er ordene Glamping består af.
Nordisk startede trenden tilbage i 2014 og fænomenet er nu verdensomspændende. Nordisk Outdoor i Silkeborg kiggede lidt til spejderverdenen og undrede sig over at spejdere altid ligger i bomuldstelte, og indså at når man taler om indeklima, så er bomuld det absolut bedste.

Glamping udspringer ved nogle funktionelle bomuldstelte, som Nordisk har produceret, der primært består af selve teltet, en bund der kan lynes på og kabiner der kan ophænges i glampingteltene. Selve teltene er udstyret med en masse vinduer og myggenet, samt store døråbninger, der gør det let at få udstyr ind og ud af teltet.
 

GLAMPING BETYDER OGSÅ LUKSUS UDSTYR
Det er ikke uset, at der står en rigtig seng i et glamping telt, ligesom også dyner i sengen, puder på jorden eller endda en Orland Living brændeovn er opsat i et glampingtelt.
Kort sagt, så er glamping et veludstyret bomuldstelt, gerne ved en pæn udsigt, der giver dig et pusterum fra hverdagen, i luksusomgivelser.


Glamping på Campingpladser
Flere og flere steder, skyder glampingtelte op på campingpladser, og det er ikke uset, at overnatningspriserne svarer til en overnatning på et hotel i København.
Helt særligt er det, at på campingpladser, hvor det tidligere var vigtigt at campere tæt på eks, hoppeborg og fælleskøkken, er glampingteltene nu opsat i den modsatte ende af campingpladsen, hvor der måske kan være en sø med flot udsigt over noget natur.

Ofte ser du Glampingtelte opsat på eksempelvis en terrasse på en campingplads, og med både smedejernsseng, klædeskab, køleskab, gasgrill og brændeovn, er det en uovertruffen luksus at overnatte i sådanne et glampingtelt.
 
Glamping – den nye trend
Flere og flere vælger efter en tur i et glampingtelt på en campingplads, at investere i deres eget glampingtelt, det kunne eksempelvis være et Nordisk Utgard eller et Nordisk Midgard , og opstille det i eget hjem
Har du eksempelvis en kæmpe grund, er det oplagt at opsætte et glampingtelt i den modsatte ende af grunden.
Mange danskere har denne løsning er “tager på ferie” i glampingteltet, særligt om sommeren, når det kan være alt for varmt indendørs.
Den kølende Bomuld/polyester blanding i Nordisk's telte, er en af de mange årsager til at netop Nordisks telte vælges til Glamping.
Dertil at sommerens store plage: myggene, ofte må give fortabt når de møder et Nordisk bomuldstelt.
Alle døre og vinduer har nemlig myggenet, og det er derfor oplagt at overnatte i de varme sommernætter, med både døre og vinduer åbne, så der kan strømme kølig luft gennem myggenettene og gennem teltet.
 
Glamping i ydersæsonen
Når det så bliver efterår, skulle man tro at Glamping ophørte, men næ nej: Glamping er faktisk en trend som kan dyrkes året rundt.
Flere og flere får øjnene op for den dansk producerede glamping ovn: Orland Camp Stove, som flere og flere opsætter i deres glampingtelt.
Sådan en ovn ses både om sommeren, som en hyggeovn, eller til eksempelvis at ryge i, men særligt i vinterhalvåret, når kulden banker på, kommer Orland Camp Stove til sin ret.
Vi har selv i SpejderGEAR brugt både Nordisk Utgard kombineret med en Orland Camp Stove siden 2016 og den strengeste temperatur vi har testet i var minus 10 grader ! ! 
 
Glamping ovn med Glamping telt
Det er en helt særlig oplevelse at benytte en Orland Camp Stove med dit glampingtelt, når det er minus 10 grader udenfor.
Kan Orland Camp Stove varme teltet op?
Ja sagtens – Vi sad i T-shirt og havde omkring 22 grader 1,5 meter over jordhøjde.
Naturligt er der stort varmetab ud gennem teltet, og ved fødderne er der særligt koldt.

Men det er der heldigvis råd for.
 
Vinterglamping med teltovn
Når du benytter teltovn i et glampingtelt, såsom Orland Tent Stove, vil der altid slå en voldsom kulde op fra jorden – særligt hvis den er frossen.
Derfor er et helt genialt trick, at have nogle billige 2 x 3 meter tæpper med, som du lægger ud over teltbunden.
Det kan også være rensdyrskin, kohuder eller anden form for isolation ned mod jorden.

Når du så dertil også har dunsutter på, som eksempelvis Nordisk Hermod,  så kan du sagtens gå rundt i teltet i T-shirt i 22 grader, mens vinden piver udendørs, og teltovnen buldrer.

Bliver det mere hyggeligt? 🙂 🙂 🙂 

 

Rydfilter