Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
BEKLAGER RODET! - Der er stadig mange ting på vores nye webshop, som ikke 100% er faldet til - men der arbejdes på det :-)

Om LED Lenser
 

LED Lenser blev stiftet i Tyskland af Harald og Rainer Opolka, der begyndte at fremstille lommelygter i en garage tilbage i 1993.

Med kun 1,000 Deutschmarks på lommen udviklede de den internationale virksomhed, som vi kender i dag.

Led Lenser har over 1000 ansatte fordelt på deres afdelinger i Tyskland, Italien, Japan,
Kina og Schweiz. På deres hovedkontor i Solingen Tyskland indsamler de informationer om  hvad forbrugerne efterlyser ved en god lygte og hvordan de kan imødekomme disse krav på en intelligent og ny måde.

 Det som gør LED Lenser til noget særligt er at de ikke kun formår at levere de generelle funktioner som folk efterspørger ii en lygte. Det er de små gadgets og smarte lysfunktioner som virkelig adskiller Led lenser fra andre lygteproducenter.

Funktionerne er unikke for hver enkelt serie, hvad enten det er lejrlygter pandelamper eller lommelygter. Funktioner som blændfrie lejrlygter til lommelygter med et “Advanced Focus System”. Eller eksempelvis pandelygter med brede lyskegler og reflekser.

LED Lenser formår at imødekomme den enkeltes behov. Hvad enten det er en lejrlygte, pandelampe eller lommelygte så har Led Lenser altid det du står og mangler.
 

 

Rydfilter