Vælg en side

Bogen om Bålmad

299,00 kr.

Bogen omhandler ikke kun opskrifter, men fortæller også levende alt omkring bålets opbygning, typer, antændelse og naturligvis hvordan man laver de dejligste retter over bål

Ikke på lager

Modtag e-mail når varen kommer på lager igen

Varenummer (SKU): 9788793575363 Kategori: Brand:

Beskrivelse

En bog om ikke kun bålmad

Selvom titlen Bogen om Bålmad måske indikerer at du her får en opskriftsbog, så er det langt fra tilfældet.
Bogen fortæller nemlig også om tiden før madlavningen starter, nemlig om den mindst lige så vigtige del: bålet.

Efter et forord af Søren Fauli , fortæller bogen på de følgende 20 sider om bålmad generelt, udstyr og om de opskrifter du finder i bogen.
Fra side 29 tager bogen rigtig fat.
Du lærer alt om bålets opbygning, og princippet omkring brændetrekanten – med andre ord: hvordan du holder liv i dit bål 🙂
Optænding og brænde berøres ligesom et par sider også er sat af til at fortælle om de forskellige båltyper du kan opbygge og hvad disse typer er særligt gode til.

Bålmad – opskrifter

Fra side 43 fortælles omkring varme og tilberedning, praktik og sikkerhed, og fra side 50 tages der på de følgende cirka 250 sider fat i selve opskrifterne til mad over bål.
Du får et hav af opskrifter der meget fornuftigt er inddelt i kategorier omhandlende opskrifter med grønt, opskrifter med fisk og skaldyr, opskrifter med kød, opskrifter baseret på sødt, bage opskrifter til brød, og sidst opskrifter til syltning og andet.

Alt i alt er bogen utroligt omfattende, og vi har hos SpejderGEAR ikke set så omfattende et værk før.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer – Sideantal: 312
– Udgivelsesår: 2019
– Sprog: Dansk
– Indbinding: Hardback