Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
BEKLAGER RODET! - Der er stadig mange ting på vores nye webshop, som ikke 100% er faldet til - men der arbejdes på det :-)

BUFF Merino Wool 1 layer hat – beanie hue – SORT

Varenr. 8428927202185

Vejl. udsalgspris 239,00 DKK
199,00 DKK

Buff Merino Wool 1 layer hat, der holder dig varm selv når du bliver våd.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Blød og isolerende

Naturlig fiber hue, lavet af et lag af 100% ren merinould, som isolere og holder dig varm selv hvis du bliver våd. Huen egner sig specielt til udendørsaktiviteter som cykling, løb, ski mm, pga sin tætte pasform.
Ulden hverken klør eller irritere huden og er desuden elastisk så du nemt kan tage den på. Huen er også tynd og tætsiddende og kan snildt bruges under en cykelhjelm eller lign

Svedtransporterende og lugtafvisende

Merino ulden er et fremragende svedtransportende materiale , der sørger for at lede fugtigheden væk fra huden, så du holdes varm. Ulden er også lugtafvisende, og du behøver derfor ikke vaske den så tit som alle andre huer.

Egenskaber ved Merino uld

Merino uld er et miljøvenligt stof og Keratinen i merinofiberen gør den let flammehæmmende, men udover det beskyttelser ulden også imod uv stråler. Buff Merino Wool 1 layer hat egner sig derfor både til hverdag og udendørsaktiviteter, men er også det perfekte tilbehør på din skiferie eller lange vandreture i fjeldet.

Specifikationer:

- Vægt: 45 gram - Materialer: 1 lag 100% Merinould - Åndbar: Ja - Vandafvisende: Ja - Farver: Sort, grøn og blå - Naturlig fiber hue, lavet af et lag af 100% ren merinould