Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Køb dine julegaver nu - de kan byttes frem til 6. januar :)

Gorms ONE POT

Varenr. 9788740665093

249,00 kr.

Gorms ONE POT byder på 148 siders opskrifter på diverse gryderetter. opskrifter baseret på diverse kød og grøntsager samt ris og pastaretter.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Gorms ONE POT

Det er ikke så mærkeligt at Gorms ONE POT konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i mange hjem.

Med disse opskrifter bliver det fulde måltid tilberedt i én gryde, og med kokken Gorm Wiswehs opskrifter giver det ingen kulinariske begrænsninger. Tværtimod.
Gorms kogebog byder på opskrifter lige fra den gode gamle paprikagryde med cocktailpølser. Til marrokkansk kalvesteg, fra sønderjysk kartoffelgryde til kinesisk kyllingegryde. Samt mange flere opskrifter med inspiration i klassiske danske retter og andre hentet fra den store verden. Prøv en ”kreolsk grissebasse med søde kartofler”!

One pot er nemlig meget mere end hurtige pastaretter med tomat i Gorms univers. Men bare rolig, nemme, billige og lækre pastaretter er der naturligvis også opskrifter på.

Der er opskrifter med brug af pasta, kartofler, linser, bønner og ris. Retter med gris, kalv, okse, lam, fisk, skaldyr og vegetarretter: en bog hvor alle kan være med, blot de ejer én god gryde. Der er også inspiration på diverse toppings.

– Forfatter: Gorm Wisweh
– Forlag: Turbine
– Sprog Dansk
– Sider: 148
– Udgivelsesdato: 19-10-2020
– Format: Hardback
– Mål: B: 210 mm, H: 267 mm, D: 20 mm
– Vægt: 765 gram