Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Gränsfors Knutyxa – Knudeøkse

Varenr. 7391765485007

1.499,00 kr.

Håndsmedet økse til knudesamlinger ved f.eks. bjælkehytte bygning

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Håndsmedet kvalitetsøkse fra Gränsfors

Gränsfors Knutyxa er en lækker håndsmedet økse til knudesamlinger ved f.eks. bjælkehytte bygning.
Så er du typen der kunne finde på at bygge en bjælkehytte, så er dette en økse du vil have.

Svensk kvalitet siden 1902

Siden 1902 har Gränsfors fremstillet økser til brug for både kløvning af brænde, tømmer tilvirkning ved fremstilling af bjælkehytter (såkaldt Timmering på svensk eller Timbering på engelsk) og senest laver Gränsfors nu også ældgamle replika økser fra hele europa gennem de sidste mange hundrede år.

Håndlavet af de bedste materialer

Gränsfors er utrolig seriøse omkring deres håndværk, hvor kun de bedste materialer af stål og træ til fremstilling af de kendte økser benyttes.
Det får man et tydeligt indtryk af, ved nærlæsning af den lille bog “Øksebogen” som medfølger ved ethvert køb af Gränsfors økser.
Heri kan du læse om firmaets historie, valg af økser og vedligeholdelse af disse, opbygning af en rigtig brændestabel, brug af ved/brænde kile, kvistning af træstammer og meget meget mere.

Smedens initialer

Stålet der benyttes er af så høj kvalitet, at hver en smedet økse fra Gränsfors nærmest kan sammenlignes med et stemmejerns skarphed.
Valget af stål og hele hærdnings- og fremstillingsprocessen giver også øksens skarphed en langt længere levetid end eksempelvis almindelige fabriksfremstillede økser.
Slutteligt i fremstillingsprocessen har smeden indgraveret sine initialer i øksen

På kursus i øksebrug

Og er du meget tændt på korrekt brug af økser, hvad enten det er til kløvning eller fremstilling af bjælkehytter – ja, så kan du kommer på kursus i alt dette hos Gränsfors.

Alle Gränsfors økser har 20 års garanti*

Hver økse er kvalitetskontroleret, før den efterlader smedien for at være helt sikker på, at der ikke er fejl.
Når kvalitetskontrollen er gennemført, får økserne en ægbeskytter af vegetabilsk garvet læder og vedhængt et eksemplar af emballeres med en kopi af Yxbogen.

(* Garantien gælder kun på øksehovedet og ikke skaft og ægbeskytter, og forudsætter at øksen har været plejet og vedligeholdt).

Specifikationer: - Mål: 49 cm - Skær - bredde: 60 mm - Øksehoved - Mål: 210 x 50 x 20 mm - Vægt: 1200 gram - Skæfte: Kvalitets Hickory træ Leveres med læder beskyttelseskappe til økseskæret, samt "YX BOKEN" , med informationer om øksesmeden, veligeholdes og tips og triks om brænde. Gränsfors giver 20 års garanti på produktfejl på alle deres økser.