Vælg en side
35% SPAR

Hultafors Stålberg Snedkerøkse

739,00 kr.

En økse til præcisionsarbejde

På lager

Varenummer (SKU): 7391408417303 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Hultafors Stålberg Snedkerøkse:

Snedkerøksen har et lige skaft og udtaget ved hovedet som gør at hånden kan holdes lige over ægget ved skærende arbejde. Sammen med den lange tynde og lige æg får du lige den præcision som du ønsker. Øksen er håndsmedet og fremstillet i svensk øksestål i Hults Bruk. Stålet bearbejdes med 40-60 slag, hvilket øger ståles tæthed og dermed øksens holdbarhed.

Hultafors – Sveriges ældste smedje

Historien om smedjen Hultafors Bruk går langt tilbage i historien. Faktisk skal vi helt tilbage til år 1697 for at finde den første økse smedet i Hultafors Bruk.
De mere end 300 års smede kunst er gennem generationer overleveret fra mester til elev og idag har vi resultatet af de mange års viden idet vi kender som Hultafors Bruk.

Stålet som benyttes i Hultafors’ økser er ligeledes forfinet gennem århundreder og idag er den eksakte legering en velbevaret fabrikshemmelighed.

Takket være stålet, kan du faktisk finde en gammel, rusten Hultafors økse, og slibe den op til at kunne bruges helt på lige fod som en ny købt økse – så godt er stålet i en økse fra Hultafors!

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Totalvægt: 1225 gram
– Vægt Hoved: 800 gram
– Længde skaft: 500 mm/ 20″
– Træskaft i amerikansk hickory , behandlet med linolie
– Lige æg med skandinavisk slibning
– Æggen er færdigslebet, blankpoleret og klar til brug
– Ægbeskytter i læder medfølger