Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Jack Wolfskin Woodland Texapore Low M – Vandresko til mænd

Varenr. 406442WM

Vejl. udsalgspris 799,00 DKK
729,00 DKK

Flotte gummisko fra Jack Wolfskin med god komfort, til diverse udendørsaktiviteter eller hverdagsbrug – Fås i flere farver.

Vælg
Vælg
41
42,5
43
44,5
45,5
46
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Multifunktionssko

Jack Wolfskin Woodland Texapore Low M – Vandresko til mænd har en vandtæt TEXAPORE -membran, der omslutter foden og overdelen så dine fødder forbliver tørre selv når det regner. Desuden gør membranen skoene åndbare og vil derfor lede fugten væk fra dine fødder når du bevæger dig.
Vandreskoen har et blødt REFLEX FOAM -indlæg i mellemsålen for at øge komforten og mindske belastningen, når du går. Ydersålen er i skridsikker gummi som giver dig et godt vejgreb selv i mere krævende terræn.
Jack Wolfskin Woodland Texapore Low M – Vandresko til mænd har også et flot design og kan derfor sagtens bruges til hverdag. Mange sportsudøvere har også glæde af disse vandtætte løbesko fra Jack Wolfskin.

Se vores udvalg af fodtøj og tilbehør HER

Åndbar og vandtæt let vandresko

Selvfølgelig er der ikke bare tale om en gummisko, men om en let vandresko, der har meget tilfælles med en gummisko – både gummisål og skoen er fremstillet af stof.
MEN, skoen er skam både vandtæt og åndbar.
Med et vandsøjletryk på hele 10.000 mm , hvilket er lige så meget som en typisk teltbund er.
Dertil har Jack Wolfskin bevaret en høj åndbarhed, som let omskrevet fra specifikationerne er 3,4 kg væske der kan fortrænges på 1 kvadratmeter af stoffet på 24 timer.
Derved er skoen oplagt til let vandring, som sko til og fra arbejdet, og som løbesko til orienteringsløb

For mere information om Jack Wolfskin, besøg deres hjemmeside HER

Om Jack Wolfskin

Jack Wolfskin er et tysk firma, grundlagt i Frankfurt i 1981 og er i dag en af Tysklands største producenter af friluftsudstyr.
Hos firmaet er der altid fokus på at ny og egenudvikle førsteklasses produkter til rejse og friluftsliv og sportsaktiviteter.
Jack Wolfskin har også stor fokus på miljøvenlighed og har i deres produktion stor fokus på et grønnere miljøaftryk.
Jack Wolfskin har 549 filialer i hele verden.

Specifikationer:

- Vandtæt: 10.000 mm vandsøjletryk - Åndbar: >3.400 gram / 24t / kvm - Let, multifunktionel vandresål - Syntetiske materialer - Vægt: 680 gram/par (str. 8) - Let, lavskåret syntetisk og tekstil overdel - TEXAPORE: Vandtæt, åndbar membran - Skridsikker Sål - Syede overlays til tå- og hælbeskyttelse