Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Lav mad i det fri – Af Mette Arleth

Varenr. 9788794086592

229,00 kr.

Lav mad i det fri – Af Mette Arleth Kogebog med mange populære opskrifter, samt ideer til hvordan du tilbereder retter i Omnia ovn og Trangia.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:3-5 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Lav mad i det fri – Af Mette Arleth

Der er blevet populært at lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at vide hvilken slags mad kan man tilberede over bål og hvilket udstyr det kræver. Lav mad i det fri – Af Mette Arleth byder på gode råd og inspiration til lækker mad under åben himmel samt råd til valg af køkkengrej.

Mette Arleth er friluftslivsnyder og har i over 10 år afholdt kurser om fjeldmad og dehydrering. Hun bor i Nordjylland, hvor hun dyrker friluftslivet året rundt, hvor hun har tilberedt mad over bål og gasbrænder og har derfor kendskab til mange forskellige metoder at lave mad på.

De første 50 sider byder på information om hvordan du tænder et bål eller laver mad ved brug af gasbrænder.
Lav mad i det fri giver også en god beskrivelse af hvilke gryder og pander man kan bruge, bla. Trangia og Omnia eller Petromax.
Bogen byder også på ideer til bordopdækning, hvilke knive og grydeskeer du kan bruge til at lave mad med.

150 sider med populære opskrifter

De sidste 150 sider af bogen består af en række populære opskrifter fra de populære køkkener rundt om i verdenen. Italienske opskrifter som f.eks totrtellini eller pizzaer eller de traditionelle danske opskrifter som kylling i cola, pandekager, chokoladekage, pitabrød samt varmrøget laks.
Bogen byder også på utraditionelle opskrifter som f.eks fisk i avis eller bålburger. Den afrikanske ret Chachouka og den franske Ratatouille er også blandt de mange opskrifter du kan finde i denne kogebog.

Bogen byder på alt lige fra lækre veganske retter til velsmagende fiskeretter du kan tilberede over bål, samt desserter og brød du kan bage i din Omnia ovn. Opskrifterne er detaljeret og giver dig vejledning om hvilke køkkenredskaber du skal bruge.

I bogen finder du opskrifter på bla.:
– Fladbrød
– Boller
– Laks og gorgonzola i omnia ovn
– Pizza på Trangia
– Pasta med hellefisk og broccoli
– Saltbagt selleri med salviesmør, bacon og svampe
– Indbagt pizza med grønkål, valnødder og gedeost på bål
– Braisseredet lammeskank
– Kylling med citron
– Kyllingebryst med bacon og cherrytomater

Specifikationer:

– Udgivelsesdato: Oktober 2021
– Forlag: Muusmann Forlag
– Forfatter: Mette Arleth
– Sprog: Dansk
– Antal sider: 197
– Format: 190 x 225 mm