Vælg en side
14% SPAR

LED lenser ML4 WL – genopladelig

299,00 kr.

Lille blændfri Lejrlygte på 300 lumens, med magnetisk bund og varmt gult lys.

På lager

Varenummer (SKU): 4058205022125 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Effektiv lejrlygte fra LED lenser

Ledlenser ML4 er en af de bedste lejrlygter på markedet, grundet de mange forskellige funktioner og monteringsmuligheder.
Lygten har op til 300 lumens og har både rødt lys i tre forskellige lysstyrker samt en lysdæmpende funktion, så du kan spare på batteriet.

Lejrlygten er designet specielt til friluftslivet som giver dig et 360 graders synsfelt. Du kan f.eks tage ML4 med på fisketur om natten, hvor du kan aktivere det røde lys, så du ikke mister dit nattesyn. Du kan også hænge lygten op over en teltstang, takket være den lille klips på hanken. Klipsen fungere ligesom en karabinhage du kan klikke fast bagpå din rygsæk, rundt om en teltstang eller i bæltestroppen på dine bukser.

Den magnetiske underside af lygten gør det endda muligt for dig at sætte lygten fast på alle magnetiske overflader f.eks teltstænger, borde stole eller på laget af din bil, mulighederne er uendelige.

Blændefri lejrlygte med magnetisk ladesystem

ML4 er fremstillet med den nyeste Microprisme teknologi, hvilket får de skråstillede lameller inde i lygten, til at pege skråt nedad. Dette forhindre at du bliver blændet, når du kigger direkte ind i lyset.

ML4 oplades via et magnetisk ladesystem, der får opladeren til selv at hægte sig fast til lygten når de er tæt på hinanden. Hvilket er en fordel, hvis du er løbet tør for strøm og der er mørkt omkring dig. Og hvis lejrlygten skulle blive væk i mørket så er lygten udstyret med en selvlysende ring nederst, samt selvlysende tænd og sluk knap øverst, så du nemmere kan få øje på den.

Lygten vejer desuden kun 71 gram og måler 9,7 cm, hvilket gør ML4 ideel at have med på tur.

Lejrlygte med varm light

Historisk set er diodelygter fremstillet i et koldt hvidt lys, hvilket er slut nu. Ledlenser har lavet lygter med et mere varmt lys. Det varme lys (WL) er mere gult, hvilket giver en mere hyggelig belysning og stemning i din lejr.

For mere information se videoerne herunder.

Yderligere information

Vægt 0,0900 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Vægt m. batteri: 71 gram
– Varmt lys funktion
– Top og bund er selvlysende i mørket
– Nem betjening af lampen i mørket
– Indbygget batteristatus-indikator 5 lysprogrammer inkl. et rødt lys:
– Lav lysstyrke
– Høj lysstyrke
– Boost
– Blink – Ophængningskrog
– Magnet i bunden
– Arbejdstemperatur: -20 til +40°
– Farvetemperatur: 2500 til 3000 Kelvin
– Selvlysende top og bund
– Støv og vandafvisende – Batteri brændetid: 2,5 – 45 timer
– Lyskilde lumen: 5 – 300 lumen
– Opladetid: 2,5 timer
– Mål: 97 x 31 mm – Inklusiv magnetisk USB ladekabel, opbevaringspose, brugsvejledning og batteri (L-ion 14500 Battery 3.7v)
– Godkendelser: IP66
– Fås i flere størrelser