Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Nordisk Asgard 19.6 kabinesæt – 2 stk

Varenr. 5703384025380

Vejl. udsalgspris 3.099,00 kr.
2.239,00 kr.

Nordisk Asgard 19,6 kabinesæt – 2 stk passer til Asgard 19,6 teltet. Nem at sætte op. Giver dig flere sovepladser hvis i er mange afsted sammen.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Nordisk Asgard 19.6 kabinesæt – 2 stk

Har du købt eller planlægger du at købe kabiner til dit Nordisk Asgard 19.6 kabinesæt – 2 stk, så led ikke længere.
Skal du på tur med familien, så kan det være rart med hver jeres kabine at sove i. Nordisk Asgard 19.6 kabine passer sammen med Asgard 19.6 teltet og besidder derfor også de samme kvaliteter.
Nordisk bruger i deres bomuldstelte en bomuldsblanding på 65% polyester og 35% bomuld. Hvilket ikke kun giver en høj slidstyrke, men som også vandtætte egenskaber.
Kabinerne har et enkelt design med ophæng, der matcher tilsvarende kroge i teltet. Samt masser af lækre detaljer som fx myggenet døråbning du kan rulle sammen og fastgøre i siden hvis du ønsker.

Dette sæt består af 2 kabiner, sørg for at den kabine du køber er beregnet til det rigtige telt.

ER BOMULDSTELTE VANDTÆTTE

JA! – Bomuld har den særlige egenskab, at det udvider sig, når det bliver vådt. Hvilket lukker af så vand ikke kan trænge igennem.
Men blandingen mellem polyester og bomuld har den særlige egenskab, at vand ikke trænger gennem teltdugen ved berøring. Som det normalt gør i 100% bomuldstelte 🙂

OPLAGT SOM FAMILIETELT ELLER TIL GLAMPING

Flere og flere får øjnene op for bomuldstelte og deres gode egenskaber. Nordisk Utgard er bl.a. ved at at blive et populært familietelt på campingturen.
Man kan som par også vælge at tage afsted og indrette teltet i “Glamping-stil” med med tæpper, møbler og evt. en brændeovn.

OM NORDISK COMPANY

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet og har over 100 års erfaring inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

– Længde : 230 cm
– Bredde : 220 cm
– Højde : 205 cm
– Vægt : 5,2 kg
– Pakkestørrelse: Diameter : 45 cm
– Materiale : 65% polyester, 35% bomuld