Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Køb dine julegaver nu - de kan byttes frem til 6. januar :)

Nordisk Oscar +10 mummy

Varenr. 5703384084vm

Vejl. udsalgspris 2.399,00 kr.
1.599,00 kr.

Lille men varm letvægts sovepose fra Nordisk

Vælg
Large
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Lille men varm sovepose fra Nordisk

Står du og skal bruge en god sovepose, der kan klare nedtil 10 grader, så er Oscar +10 mummy lige noget for dig. Denne sovepose egner sig mest til de varme sommer måneder, da den har en komforttemperatur på +14 hvis du er kvinde og +10 hvis du er mand.
Soveposen er lavet af ultra fint 7D Rip-stop Nylon og NORGUARD ECO, som giver en utroligt blød isolering der er lavet af 100% genbrugte fibre, der til sammen giver en af de letteste og blødeste soveposer på markedet. Soveposen vejer nemlig kun 280 gram og i pakket tilstand fylder den blot 14 x 21 cm.
Men det helt unikke ved denne model er at den tekniske syntetiske fyld, der kombinerer mellem blødhed og høj isoleringsevne, der gør soveposen utrolig varm trods dens ringe størrelse.
Lynlåsen kan lynes helt ned til hofterne så du har mulighed for at bruge soveposen som tæppe, når du sidder foran bålet.

Oscar som soveposen er opkaldt efter, var en Svensk/norsk konge der regerede fra 1844 til 1859. Han gennemførte bla den første lov om kønsligestilling i Sverige, og forenede Norge og Sverige under samme flag.

Om Nordisk Company

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet og har over 100 års erfaring inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

– Komforttemperatur kvinder: +14 °C
– Komforttemperatur mænd: +10 °C
– Mindste temperatur: -2°C
– Pakkepose: Inkluderet
– Fås i størrelserne: Medium (UDGÅET), Large
– Årstiders brug: sommer