Vælg en side
20% SPAR

Nordisk Otra 2 PU – 2 personers telt

3.199,00 kr.

Rummeligt 2 mandstelt med udgang på alle sider.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384098247 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Robust 2 mands telt med 360 graders udsigt

Nordisk Otra 2 PU er et rummeligt slidstærkt 2-mandstelt. Det er lavet i Polyester Ripstop-PU materiale, som gør teltet regn afvisende og åndbart. Teltet har 2 kuppel formet indgange samt to vinduer der alle kan åbnes med lynlås, hvilket giver dig en 360 graders udsigt.

Otra 2 PU fra Nordisk egner sig specielt til det de mere barske forhold da teltet er lavet af Rip-stop materialer hvilket sikre at teltet har større modstandskraft over for skader modernatur kan medfører.
Det smarte ved Otra 2 teltet er, at du kan skabe gennemtræk ved at rulle yderteltet op.
Inder teltet består nemlig udelukkende af myggenet så du du kan kigge ud fra alle vinkler, mens du holder insekterne på afstand.

Kig på stjerner i din sovepose

Inderteltet består af et stort rum med god plads til ejendele og de to sidelommer kan bruges som ekstra opbevarings plads. I teltets top er der en lille opbevaringshylde til opbevaring af f.eks lommelygte eller mobil telefon, du kan også sætte et loftlys fast. Faktisk så ligner Otra 2 PU meget Hubba hubba teltene fra MSR, de samme gode egenskaber, f.eks den selvstående funktion og rummelighed. Oversejlet kan også tages helt af så du kan sove under åben himmel og samtidig undgå at blive ædt af myg.

Om Nordisk Company

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet og har over 100 års erfaring inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping telte. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

 

Hvordan slipper du for kondens i telt?

Vi har lavet verdens længste video om kondens i telt, så du kan få al den viden du har brug for omkring kondens, luftfugtighed, tips og tricks og overvejelser ved køb af telt.

Yderligere information

Vægt 3,7000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer – Vægt: 3,7 kg + 0,5 kg (Footprint)
– Footprint medfølger
– Dimensioner overtelt: 240 x 300 x 120 cm
– Dimensioner indertelt: 225 x 150 x 115 cm
– Materiale overtelt: 100% Polyester, Rip-Stop, PU
– Materiale indertelt: 100% Polyester, åndbart og vandafvisende
– Materiale bundstykke: 100% Oxford polyester
– Vandsøjletryk: 3000 mm
– Vindtestet op til: 40 m/sek
– Pakket størrelse: 18 x 53 cm
– Der medfølger aluminiums stænger og pløkker