Vælg en side

Pinewood Caribou TC Trousers W´s

539,00 kr.

Pinewood Caribou TC Trousers W´s med stretch på bagdel og knæ. Med dobbelte lårlommer med lynlås og elastik i taljen.

Beskrivelse

Pinewood Caribou TC Trousers W´s

Pinewood Caribou TC Trousers W´s har elastisk 4-ways stretch materiale på knæet og bagdelen for optimal smidighed og komfort. Dame bukser der er perfekt til Jagt, fiskeri, lejrture, eller vandreturen. Samt Til diverse fritidsaktiviteter. Har en god kropsnær pasform til kvinder uden det ser klodset ud.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

38, 40

Produktdetaljer

– Ventilation der kan åbnes.
– Dobbelte lårlommer med lynlås og elastik i taljen.
– Bøjet knæ
– Velcro i benene
– Materiale: TC Lite: 65% polyester / 35% bomuld – Stretch: 92% polyester / 8% elastan.
– Til kvinder