Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Pinewood Everyday Travel Topographic herreskjorte

Varenr. 73310985479WM

Vejl. udsalgspris 599,00 kr.
299,00 kr.

Pinewood Everyday Travel Topographic herreskjorte med UV beskyttelse, brystlomme og sikkerhedslomme med lynlås.

Vælg
Large
Medium
XL
XXL
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Pinewood Everyday Travel Topographic herreskjorte

Har du behov for en blød arbejdsskjorte med stræk så er Pinewood Everyday Travel Topographic herreskjorte det rette valg.
Skjorten er langærmet og fremstillet af 52% Bomuld, 40% Polyester, 8% Elasthan, hvilket gør skjorten både blød, åndbar og stretchy
Pinewood Everyday Travel herreskjorte virker også svedtransporterende, og har du behov for at skylle trøjen efter en lang dag i varmen, tørrer den tilsvarende hurtigt så den er klar til næste dag.

Skjorten har knapper foran og en lodret brystlomme med lynlås, hvor du kan opbevare kort eller kontanter. Samt en sikkerhedslomme i højre side til nøgler, pas eller mobiltelefon. Stoffet har Integreret UV-beskyttelse, hvilket gør skjorten egentlig til rejser eller hverdagsbrug. Skjorten er også nem at folde og og have med i rygsækken da den ikke krøller så nemt og så vejer den kun 350 gram.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala. Først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten.
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter. Som overbevisende kan tillade mærkets kunder i at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Læs mere om Pinewood HER

– Materiale: 52% Bomuld, 40% Polyester, 8% Elasthan
– Integreret UV-beskyttelse
– 1 brystlomme, Lynlås-sikkerhedslomme i siden
– Strækbar og åndbar
– Vægt: 350 gram (M)
– Bæredygtighed: indeholder genbrugspolyester