Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Pinewood Travel Safari Hat

Varenr. 845874WM

Vejl. udsalgspris 399,00 DKK
269,00 DKK

Pinewood Travel Safari Hat til de varme eller stormfulde dage, perfekt til strandture eller vandreture i fjeldet.

Vælg Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Pinewood Travel Safari Hat

Blød og behagelig Pinewood Travel Safari Hat med aftagelige stormbånd du kan spænde fast under hagen. Hatten er nem at have med i oppakningen fordi den fylder minmalt og så vejer den kun 60 gram. Bøllehatten egner sig godt til strandture hvor blæst og sol kan blive et problem. Men også til lange vandreturer hvor Hattens UV beskyttelse og insektafskrækkende behandling er værd at foretrække.

Hold insekterne på afstand

Ja du hørte rigtigt. hatten er behandlet med et Insektafskrækkende middel som forhindre insekter i at sætte sig på natten. Skulle en flue alligevel vælge at sætte sig vil det kun være kortvarigt da insektet bliver desorienteret og flyver igen.
Dette er også til hjælp hvis du spiser uden for, hvor bier ofte flyver omkring bordet.
Bøllehatten er åndbar og hurtigtørrende og vil sørge for at lede fugten væk fra dit hoved når du har det varmt. Dette gør at hatten er behagelig at have på i længere tid.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala: først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

– Letvægts hat.
– UV beskyttelse.
– Nem at folde sammen.
– Hurtigtørrende.
– Høj åndbarhed.
– Insectsafe treatment.
– Aftagelig og justerbart stormbånd.
– Materiale: 52% bomuld, 40% genanvendt polyester, 8% elastan.
– Vægt: 60 gram.