Vælg en side
18% SPAR

Pinguin Explorer 75 – Vandrerygsæk på 75 liter

1.299,00 kr.

Stor slidstærk rygsæk med mange finesser
Højdejusterbart bæresystem

På lager

Varenummer (SKU): 8592638301199 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Slidstærk rygsæk med integreret regnslag
Pinguin Explorer 75 er en stor vandrerygsæk designet til vandring, backpackerture og bjergekspeditioner.
Det er en meget slidstærk rygsæk, der har integreret regnslag og et godt gennemtestet anatomisk bæresystem med mange justeringsmuligheder, samt mulighed for brug af drikkesystem.

ABS System
Pinguin Explorer 75 rygsækken har ABS system – Adjustable Back System. Det betyder du kan justere skulderstropperne i højden, så de kan tilpasses præcist til den der skal bære rygsækken.

Aftageligt låg og mange lommer
Låget på Pinguin Explorer 75 rygsækken har 3 lommer (2 ydre, 1 intern) og kan tages af bruges som bæltetaske sammen med hoftebæltet.
Der er desuden en velcroflap på indersiden af låget hvor der kan fastgøres reb – hvis man f.eks. skal af sted på klatretur ell. lign..
Der er 2 sidelommer, som hvis de ikke er i brug, vil være så godt som usynlige og derudover er der en netlomme i hver siden af rygsækken, til f.eks. drikkeflasker.

Aftageligt hoftebælte og 2 hovedrum
Pinguin rygsækken har et aftageligt hoftebælte, som kan være smart hvis man vil spare lidt vægt eller pakkeplads, hvis den skal pakkes i f.eks. et baggagerum og der ikke skal vandres med rygsækken.
Hovedrummet i rygsækken er delt i et stort og et mindre i bunden, men kan samles til et stort, da adskillelsen kan lynes op.

Pinguin Explorer 75 har desuden et utal at stropper og spænder til montering af udstyr og baggage.

Om Pinguin Equipment
Virksomheden Pinguin en af de ældste tjekkiske producenter af outdoor- og campingudstyr. Deres historie går tilbage til 1989, da de første Pinguin produkter blev produceret. Siden har Pinguin produceret en bred vifte af kvalitets friluftsudstyr, som tøj, rygsække, soveposer, liggeunderlag, telte og kogegrej af solide og gennemtestede materialer.

Yderligere information

Vægt 2,4000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer:
– Volume: 75 l
– Vægt: 2,35 kg
– Lynlåse: YKK
– Integreret regnslag
– Justerbare skulderstropper
– ABS – Justebar bæresystem
– Aftageligt hoftebælte
– Mulighed for integrering af drikkesystem