Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Køb dine julegaver nu - de kan byttes frem til 6. januar :)

Thaw Heated Seatpad – Varmepude

Varenr. 5060063229553

Vejl. udsalgspris 579,00 kr.
489,00 kr.

Thaw Heated Seatpad – Varmepude ideelt til fodboldt kampe, fisketure, lejrture eller andre udendørsaktiviteter, hvor du får brug for at blive varmet op.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Thaw Heated Seatpad – Varmepude

Thaw Heated Seatpad – Varmepude perfekt til den kolde jord eller sten når du vil holde hvil. Denne varmepude er også ideel til fodbold kampe på stadion, hvor hvor man sidder uden for.
Puden er meget isolerende og blød at sidde på, desuden er stoffet robust. Hvilket mindsker risikoen for at stoffet bliver slidt eller bliver revet op. Men den er ikke kun behagelig at sidde på, den har også indbygget varmeelementer som bliver varme når du tænder for den.

Puden har en 10,000mAh powerbank som du du kan oplade hjemmefra eller via en solcelleoplader når du er på tur (se fores udvalg HER).  Puden har 3 varmeinstillinger, Lav 43C, Medium 52C og Høj 58C. Sidepuden varmer i op til 2,5 timer på høj varme og 6 timer på lav varme.

Vandafvisende varmepude med powerbank

Ideelt at have med på fisketure eller en tur til stranden når det er køligt. Puden tændes bagpå ved at holde knappen nede i 2 sek, dette forhindre puden i at tænde hvis du kommer til at trykke på knappen undervejs.
Powerbanken gemmes inde i puden i den lille skjulte lynlåslomme. Dette forhindre powerbanken i at blive våd når du sidder på den fugtige jord. Det kraftige nylon stof er også vandafvisende så du kan side på den fugtige jord uden at blive våd bagi.

Desuden er puden udstyret med en justerbar rem med et spænde du kan klikke fast rundt om en stoleryg så den bliver hvor den skal.
Powerbanken har to USB udgange, så du kan bruge powerbanken som en almindelig energibank til at oplade din telefon med når du får behov for det.

 

– USB-A (kabel medfølger)
– Powerbank medfølger: 10,000mAh
– 5 timers varme på lav styrke
– Materiale: Robust nylon stof
– Fungerer med enhver USB- powerbank
– Batteri / opladningsindikator

Varme niveauer

– Høj 58°C: 2,5 timer
– Medium 52°C: 4 timer
– Lav 43°C: 6 timer