Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vi er flyttet til Allerød - Showroom åbent tirsdage 15-18

The Coffee Brewer – Costa Rica – Gourmet kaffe

Varenr. 5710129001035

15,00 kr.

2 kopper gourmetkaffe fra Costa Rica.
Alt, hvad du skal bruge til en god kop kaffe, er varmt vand og The Coffee Brewer

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Sådan smager den:

Costa Rica-kaffen stammer fra det Fairtrade-certificerede Tarrazu-kooperativ, der er kendt for at omdanne deres kaffemasse til organisk gødning.
Det er en god kop kaffe, du virkelig kan nyde med god samvittighed, som har en sød smag af ahornsirup, granatæble og usaltede jordnødder.

Blandt verdens bedste kaffe

Growers Cup Gourmét kaffe er noget af verdens fineste kaffe, som befinder sig i verdens kaffeelite, så det er udsøgte varer du her har med at gøre.
Growers Cup kaffe starter ved 80 point iht. SCAE’s (Speciality Coffee Association Europe) cupping-protokol, som angiver kvalitetsniveauet af kaffen, og går fra 0-100 point.

Sådan fungerer en Growers Cup

Kaffebryggerposen fra Growers Cup er en smart opfindelse til at brygge ikke bare kaffe, men god kaffe, på farten eller hjemme.
Growers Cup posen fungerer som en engangskaffebrygger, der kan håndtere 95 grader varmt vand, og som effektivt kan bevarer kaffens aromaer og filtrerer kaffen sådan, så de æteriske olier fra bønnerne bevares.

En Growers Cup kaffebryggerpose består af primært af almindeligt genbrugt kraftpapir og kan smides i skraldespanden efter brug som andre fødevareemballager.

Specifikationer:

- 100% Arabica kaffe - Vægt: 24 gram. - Giver 2 kopper kaffe - 1 styks Tilsæt ½ liter kogende vand og nogle minutter senere har du friskbrygget økologisk kaffe. Åbn posens top, hæld vand i og 4-8 minutter senere kan du klippe hældetuden og nyde 2 kopper friskbrygget kaffe.