Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vi er flyttet til Allerød - Showroom åbent tirsdage 15-18

Vandring i Skandinavien – René Ljunggren

Varenr. 9788793575158

199,00 kr.

Vandrebog / guide til de bedste vandreruter i 3 lande på fjeldet, i skoven

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Vandring i Skandinavien – de bedste vandreruter i Danmark

Siden 2008 er friluftsliv i stadig stigende grad blevet et af danskernes mere foretrukne ferieformer, og det ses også tydeligt i de senere års “allemandsret” , “teltningsret” og øgede antal shelter og bålpladser rundt om i Danmark.

Vandring i Skandinavien af René Ljunggren er en oplagt guide, du kan gøre god brug af, hvis du mangler inspiration til vandreruter i de nordiske lande.
Forfatterens mangeårige erfaring formidles i bogen, og giver dig et grundigt indblik i den planlagte rutes muligheder for fakta så din planlægning før turstart bliver optimal.

I bogens beskrevne ruter læser du bl.a. på hver rute om:

– Turens længde
– Antal dagsetaper
– Sværhedsgrad
– Stigmarkeringer
– Højdemeter
– Kortudsnit af ruten
– Overnatningsmuligheder
– Transport til start/slut
– og meget mere

Bogen omfatter 23 helt forskellige ruter i 11 områder rundt om i Norden.
Der er både ruter for begyndere og for den erfarne vandrer.
Dertil er der i bogens start en god indledning til de forskellige områder, hvor også begreber såsom Allemandsret beskrivelse
Ud over de inspirerende rute- og områdebeskrivelser får læseren desuden en masse fif og gode råd om vandreteknik og udstyr.

Om René Ljunggren

Gennem sin position som redaktør hos Outsite.org, har vi i mange år kendt René og er gang på gang imponerede over René’s overvældende viden om skandinavien.
René’s store interesse for Samernes, Eskimoernes og de nordamerikanske indianere har været omdrejningspunkt for forfatterens mere end 48 års erfaring med friluftsliv i de nordlige områder.
Denne viden deles nu i bøger, efter en lang tro tjeneste, først som udstationeret i Svensk Lapland, nærmere betegnet ved Kebnekaise Fjeldstation og omegn, og sidenhen som redaktør hos Outsite.org.
I dag er René pensioneret og har en driftig kursusvirksomhed, hvor du kan få en utrolig kvalificeret og professionel indføring i bl.a. friluftsliv, hvadenten du er helt grøn eller erfaren.

Besøg René Ljunggrens kursusvirksomhed her:
https://nordisk-vandring.dk

Specifikationer

- Undertitel: De bedste vandreruter i 3 lande på fjeldet, i skoven og marken - Forfatter: René Ljunggren - Antal sider: 170 - Format: 190 x 225 mm - Omslag: Softback - Udgivelsesår: Oktober 2017 - ISBN 978-87-93575-15-8 - Bogen indeholder bl.a. - Turens længde - Antal dagsetaper - Sværhedsgrad - Stigmarkeringer - Højdemeter - Kortudsnit af ruten - Overnatningsmuligheder - Transport til start/slut - og meget mere