Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vores nye webshop driller stadig lidt, så der kan væres måfejl...

Victorinox Rescue tool

Varenr. 7611160003539

Vejl. udsalgspris 999,00 DKK
799,00 DKK

Victorinox rescue tool med 13 forskellige værktøjer og et knivsblad på 8 cm

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

En kniv der kan alt:

Med Victorinox Rescue tool er du godt dækket ind med alle de brugbare funktioner den har, kniven har især mange af de mindre ting som f.eks. knivsblad, mini sav, kapselåbner og skruetrækker. Lommekniven er specielt designet til brand eller redningsfolk men kan sagtens bruges af campere, mekanikere eller gør det selv mænd.

Praktisk foldekniv:

Voctorinox rescue tool består af 13 forskellige værktøjer som du kan få brug for som alt mulig mand. Værktøjet er rød og grøn og så lyser det i mørket hvis det har ligget i solen i løbet af dagen. Hvad enten du skal på camping ferie, hænge noget op i hjemmet eller snitte i træ, så har rescue tool det hele. Rescue foldekniven vejen kun 167 gram og medfølger et rødt etui som du nemt kan sætte fast på dit bælte. Alle knive op til 12 cm er lovlige at bære til anerkendelsesværdigt formål, dvs jagt, fisker, erhverv, spejder, vandreture m.m.

Victorinox

Succeshistorien om Victorinox begyndte med “lommekniv” i 1897.
Den seneste generation af den verdensberømte lommekniv fortsætter fortidens dyder kombineret med tidens krav til funktionalitet brugervenlighed og kvalitet.
Det omfattende udvalg af modeller er til stadighed under revision, og du er derfor sikker på at finde den rette “lommekniv” i hver generation.

Specifikationer:

- Knivblad - Stjerneskruetrækker - Glashammer - Skruetrækker - Kapselåbner - Af-isolerer til ledning - Syl m/ - Sækkenål - Blad m. bøljeskær (specialfremstillet til overskæring af autoseler) - Stump spids - Sav til autoglas - Tandstik - Pincet - Nøglering - Vægt: 167 gram - Sammenfoldet længde: 12 cm - Lyser op i mørket hvis den har været udsat for lys i løbet af dagen