Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Y by Nordisk (Yeti) Balance 400 – dunsovepose – LARGE

Varenr. 5703384094812

Vejl. udsalgspris 3.099,00 kr.
2.399,00 kr.

Lækreste dunsovepose på kun 790 gram

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Fantastisk fordeling af varme

Y by Nordisk Balance 400 er en dejlig varm og superlækker “bøffelformet” sovepose. Soveposen har vertikale kamre, der sørger for at lede varmen hurtigt op og ned mellem hoved- og fodende. Dette sikrer dig en jævn temperatur hele natten, så du får en tryg og behagelig søvn.

Nordisk Balance 400 er udstyret med Crystal Down® Dry, som er vandafvisende og forhindrer fugt i at blive absorberet.
Desuden er soveposen udstyret med en justerbar formet hætte, og en inderlomme til opbevaring af værdigenstande, som f.eks mobiltelefon eller lommelygte.

Smart pakpose i mesh medfølger – den giver din sovepose luft, mens du går. Pakposen er også komprimerbar.

Hemmeligheden bag Yeti’s lette dunsoveposer?

Y by Nordisk (Yeti) Balance 400 er fremstillet af de fineste dun, der er forarbejdet således, at den overflødige del af fjerene (stænglen) er fjernet, da denne kun tjener som vægtforøgelse.

Dertil er dunene berabejdet under Oeko-Tex 100 Standarden, og materialet i soveposen er så fint at det tilsammen vil give 1000 km Yarn, hvilket omregnet giver en tykkelse i de fine dun på 1/20 del af et menneske hår.

Tysk håndværk

Soveposen er fremstillet i Tyskland og lover en komfort temperatur på cirka -3 grader – har du det i forvejen varmt om natten kan du snildt ligge i 2-4 minusgrader i posen, og med lidt ekstra tøj på fødder og hue samt inderpose, vil du kunne nærme dig minus 8 grader i komfort-temperatur i denne fantastiske pose.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Yderstoffet er belagt med SupCell, et tyndt nylonfilm materiale, der vejer under 30 g / m², der giver soveposen en vand/stænk afvisende ydre skal.

Specifikationer:

– Vægt: 790 gram
– Komfort temp: 3 ℃
– Limit temp: -3 ℃
– Extrem temp: -19 ℃
– Længde : 220 cm
– Kropslængde (op til) : 190 cm
– Bredde, skuldre : 77 cm
– Bredde, fødder : 50 cm
– Vægt : 790 g
– Fyld : 400 g
– Diameter : 22 cm
– Længde : 33 cm
– Diameter sammenpakket : 22 cm
– Lænde sammenpakket : 27 cm
– Materiale : 100% polyester
– Dun: Crystal down dry, 90/10 700+ Europæiske dun – vandafvisende
– Hurtig og jævn varmefordeling
– Justerbar formet hætte