Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Y by Nordisk (Yeti) Passion One – LARGE – Ultralet dunsovepose

Varenr. 5703384095291

Vejl. udsalgspris 3.299,00 kr.
2.399,00 kr.

En af de letteste soveposer på markedet som er produceret af Nordisk

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Verdens letteste sovepose

Yeti Passion One er enhver vægtentusiasts drøm – en utrolig lav vægt og pakvolumen på en sommer sovepose.

Passion One er fremstillet af de fineste dun der er forarbejdet således at den overflødige del af fjeren (stænglen) er fjernet da denne kun tjener som vægtforøgelse.
Dette er hemmeligheden bag Passion One’s lette vægt.
Dertil er dunene berabejdet under Oeko-Tex 100 Standarden og materialet i soveposen er så fint at det tilsammen vil give 1000 km Yarn, hvilket omregnet giver en tykkelse i de fine dun på 1/20 del af et menneske hår.

Soveposen er fremstillet i Tyskland og lover en komfort temperatur på cirka 15 grader – har du det i forvejen varmt om natten kan du snildt ligge i 7-10 grader i posen, og med lidt ekstra tøj på fødder og hue samt inderpose vil du kunne nærme dig 0 punktet i denne fantastiske pose.

Nordisk Passion One’s ekstremt lave pakvolumen gør den til en ideel rejsemakker hvadenten du er backpacker, skal have en ekstra nødpose i bilen

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Specifikationer:

– Vægt 320 gram
– Mål Large: 225 x 83 x 54 cm
– Mål Pakket: 12 x 12 x 21 cm
– Fyld: 100 g, Crystal Down 97/3, 900+ cuin
– Temperatur: Comfort +15°C, Limit +12°C, Extreme -1°C
– Personlængde: Op til 190 cm
– 5 års garanti
– Yderstof: LightyGram (RipStop Nylon)
– Inderstof: LightyGram (RipStop Nylon)