Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Køb dine julegaver nu - de kan byttes frem til 6. januar :)

Y by Nordisk (Yeti) Phantom 220 – LARGE – Left-Zip

Varenr. 5703384087418

2.399,00 kr.

Ultra let dunsovepose fra Nordisk, egner sig til forår og sommer.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Blød letvægtssovepose

Skal du på vandretur i fjeldet, hvor vægten i særdeleshed spiller en stor rolle så skal du vælge Phantom 220. Soveposen er Slim-fit hvilket vil sige at den lukker tæt fast på kroppen og hvor alt unødvendig fylde er skåret fra. Det samme gælder pakstørrelsen som ligeledes er reduceret.
Soveposen har en let regnafvisende, hurtigtørrende og åndbar overflade på en gang, hvilket gør den egnet til shelterture eller overnatning under tarp.
En let og komfortabel sommersovepose.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Specifikationer:

- Komforttemperatur for kvinder: 11°C - Komforttemperatur for mænd: 7°C - Ekstremtemperatur: -5°C - YKK lynlås i fuld længde - S-box konstruktion - Åndbar og vandafvisende tekstil - Ultra pakbar - Fineste dunkvalitet på markedet - Materiale: 100% nylon - Farve: Navy - Dun: Crystal Down Str. L - Vægt: 610 gram - Mål (længde / skulder / fod): 220 x 75 x 45 cm. - Mål (sammenpakket): 26 x 16 cm.