Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Vi er flyttet til Allerød - Showroom åbent tirsdage 15-18

Y by Nordisk (Yeti) Phantom 440 – LARGE – Left-Zip

Varenr. 5703384087456

Vejl. udsalgspris 2.799,00 kr.
2.679,00 kr.

Y by Nordisk (Yeti) Phantom 440 – LARGE – Left-Zip egner sig til forår og sommer. Slim-fit og lukker tæt fast på kroppen og unødvendig fylde er skåret væk.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Y by Nordisk (Yeti) Phantom 440 – LARGE – Left-Zip

Skal du på vandretur i fjeldet, hvor vægten spiller en stor rolle så bør du vælge Y by Nordisk (Yeti) Phantom 440 – LARGE – Left-Zip. Soveposen er Slim-fit hvilket vil sige at den lukker tæt fast på kroppen, hvor alt unødvendig fylde er skåret fra. Det samme gælder pak størrelsen som ligeledes er reduceret.
Soveposen har “crystal down dry” dun som er både vandafvisende, hurtigtørrende og åndbare. Hvilket gør den egnet til shelterture eller overnatning under tarp. Phantom 440 er udstyret med en 2-vejs lynlås i venstre side som gør det muligt at åbne soveposen fra fodenden. hvilket giver god ventilation når du har det varmt.
En let og komfortabel sommersovepose.
Phantom 440 egner sig specielt til de kolde årstider, på helt ned til -4 grader (mand).

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg. Nordisk er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser. Samt de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet, og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi. Og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme. Og sikre at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie, og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand.

– Komforttemperatur for kvinder: 2°C
– Komforttemperatur for mænd: -4°C
– Ekstremtemperatur: -20°C
– Med 2-vejs lynlås
– Slank pasform
– Åndbar og vandafvisende tekstil
– Ultra pakbar
– Fineste dunkvalitet på markedet
– Materiale: 100% nylon
– Dun: Crystal Down Dry

Str. L
– Vægt: 850 gram
– Mål (længde / skulder / fod): 205 x 73 x 44 cm.
– Kropslængde (op til) : 175 cm
– Mål (sammenpakket): 20 x 31 cm.
– Mål (komprimeret) sammenpakket længde: 26 cm