Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Y by Nordisk (Yeti) Phantom 440 – LARGE – Left-Zip

Varenr. 5703384087456

Vejl. udsalgspris 2.799,00 kr.
2.679,00 kr.

Ultra let dunsovepose fra Nordisk, med vandafvisende og hurtigtørrende DWR dun

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Blød letvægtssovepose

Skal du på vandretur i fjeldet, hvor vægten i høj grad spiller en rolle så skal du vælge Phantom 440. Soveposen er Slim-fit hvilket vil sige at den lukker tæt fast på kroppen, hvor alt unødvendig fylde er skåret fra. Det samme gælder pakstørrelsen som ligeledes er reduceret.
Soveposen har “crystal down dry” dun som er både vandafvisende, hurtigtørrende og åndbare, hvilket gør den egnet til shelterture eller overnatning under tarp. Phantom 440 er udstyret med en 2-vejs lynlås i venstre side som gør det muligt at åbne soveposen fra fodenden. hvilket giver god ventilation når du har det varmt.
En let og komfortabel sommersovepose.
Phantom 440 egner sig specielt til de kolde årstider, på helt ned til -4 grader (mand).

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glampingoplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Specifikationer:

- Komforttemperatur for kvinder: 2°C - Komforttemperatur for mænd: -4°C - Ekstremtemperatur: -20°C - Med 2-vejs lynlås - Slank pasform - Åndbar og vandafvisende tekstil - Ultra pakbar - Fineste dunkvalitet på markedet - Materiale: 100% nylon - Dun: Crystal Down Dry Str. L - Vægt: 850 gram - Mål (længde / skulder / fod): 205 x 73 x 44 cm. - Kropslængde (op til) : 175 cm - Mål (sammenpakket): 20 x 31 cm. - Mål (komprimeret) sammenpakket længde: 26 cm