Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 2
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Y by Nordisk (Yeti) Voyage 300 – MEDIUM

Varenr. 5703384087319

Vejl. udsalgspris 2.799,00 kr.
2.199,00 kr.

Dejlig blød sovepose fra Nordisk, med ekstra fine dun og justerbar hætte.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Ultralet og blød sovepose

Voyage 300 er en super blød sovepose med dun fyld som sikre dig en behagelig søvn. Soveposen vejer kun 900 gram hvilket gør den ideelt at have med på vandreture, hvor du går hele dagen med oppakning på ryggen.
Soveposens fyld er med til at mindste vægten af soveposen, hvor den justerbar hætte sørger for du kan lukke den helt tæt når du sover, så varmen ikke undslipper.

Voyage 300 er det man kalder en 3 sæsoners sovepose som egner sig til forår, sommer og efterår hvor graderne ligger i plus. Men pga det varme vintervejr vi har haft de sidste mange år, kan du sagtens bruge den om vinteren sammen med en varm sweater og et par tykke uldsokker.
Soveposen er udstyret med en 2-vejs lynlås, som kan åbnes i begge ender, hvilket giver dig god udluftning til dine fødder.

En smart opbevaringspose med myggenet medfølger, hvilket giver soveposen frisk luft når du ikke bruger den.

Yeti bliver til Y by Nordisk

Efter mere end 15 års tæt samarbejde og fælles ejerskab, smelter Yeti og Nordisk nu formelt sammen til et brand: Y by Nordisk.
Nordisk, der er Danmarks største outdoorbrand, og som har hovedsæde i Silkeborg, er berømt blandt verdens outdoorentusiaster for både de karakteristiske bomuldstelte til glamping oplevelser og de kompromisløse letvægtstelte, som vandrere og ultraløbere tager med i rygsækken eller bukselommen, når hvert et gram afvejes nøje.

Med sammenlægningen kan Nordisk nu føje Yeti’s luksuriøse dunjakker og dunsoveposer til sortimentet og dermed indtage en position som et komplet outdoormærke, som nu kan levere både tøj og udstyr til oplevelser i det fri indenfor alle segmenter

Yeti’s prdukter har i årevis været kædet sammen med det ikoniske røde Y, som fortsat vil være at finde på dunprodukterne fra Nordisk.
Symbolet vil dermed bære produkternes historie med over i Nordisk regi og vil være forbrugerens garanti for, at kvaliteten fortsat forbliver den samme og at dunene er både bæredygtige, eksklusive og efterlever et stramt kodeks for dyrevelfærd og kvalitet.

Tilsammen bærer de 2 mærker på over 150 års historie og al den erfaring vil blive sat i spil for at indtage rollen som Danmarks fortsat førende outdoorbrand, som fra efteråret 2020 kan levere både tøj og udstyr fra allerøverste hylde til både glamping, vandreture og ultra-aktiviteter.

Specifikationer:

- Sæson: 3-sæsoner - Fylde: Dun - Yderstof: Let nylon - Inder stof: Soft shell - Komforttemperatur kvinder: 6°C - Komforttemperatur mænd: 1°C - Ekstremtemperatur mænd: - 14°C - Justerbar hætte - Pakkepose: Medfølger Str. M Vægt: 900 gram Kropslængde: 175 cm Bredde, top: 74 cm Bredde, bund: 49 cm Pakket størrelse: 20x28 cm