Vælg en side

Myggenet

Myggenet

Myggenet til både shelterbrug, soloture eller når du skal på safrirejse til eksempelvis afrika. Vi har også hovedmyggenet og soveposnet.

Brettschneider er en kendt tysk producent som vi har mange produkter fra. Brettschneider har over 30 års erfaring inden for produktion af mesh og myggeafvisende tilbehør på rejser. De har stor kendskab til hvilke former for myggenet du skal bruge i Danmark såvel som i udlandet. Der er nemlig forskel på myggene så til lande med meget små mg skal du eksempelvis bruge et myggenet med tættere mesh end du skal andre steder.

Du kan læse mere HER

Sea to Summit er også en af vores store producenter af myggenet. De er primært kendt for at lave ophængende myggenet som passer til de liggeunderlag de selv producere. Hvilket er en fordel da du ved at delene passer sammen. Sea To Summit fremstiller også hoved mesh du kan have på under en bøllehat eller lign, hvilket er gavnligt på fisketure eller på shelterture i nærheden af en sø.

Myggenet med imprægnering

Myggenet kan imprægneres med Permethrin som er binder sig til mesh fibrene så du får en langvarig virkning. I Danmark og norden er almindelige myggenet tilstrækkelige. Men hvis du skal til på rejser til tropiske lande med farlige myg som kan overføre sygdomme er det vigtig at være ekstra forsigtig.

Stopper myg og insekter i at komme for tæt på. Giften angriber insekter og skadedyrs nervesystem som forsager lammelse og død. Denne metode kan sommetider være den eneste løsning hvis de andre mere skånsomme løsninger ikke er tilstrækkelige.

Fås både som enkelmandsseng eller dobbeltseng samt som kabine. Se vores produkter HER

Viser 1–9 af 22 resultater