Vælg en side

Trangia ring til din Omnia ovn

139,00 kr.

Omnia ring til Trangia er en jernring i rustfrit stål, hjælper din Omniaovn med at stå mere stabilt under madlavning på Trangia.

På lager

Beskrivelse

Omnia ring til Trangia

Omnia ring til Trangia af rustfrit stål til brug på dit Trangia stormkøkken. Du har sikkert prøvet at lave mad med din Omniaovn på et Trangia sæt, hvor ovnen står lidt usikkert. Med denne smarte jernring står din Omnia ovn meget mere stabilt, da den er specielt designet til Omnia ovnens runde bund. Den rustfril stålring passer på alle Trangia sæt af 25 serien Ringen produceres i Danmark og er derfor mere miljøvenlig, da der er kort transportvej fra producent direkte til os 🙂 Dertil er stålringen fremstillet af overskudsmaterialer fra anden produktion i rustfrit stål. Dette er vores egen produktion og derfor ikke en du kan finde andre steder end her hos Spejdergear Stålringen kan naturligvis ligge i din Omnia bageovn, når den ikke sidder på Trangia stormkøkkenet.

 

Bag brød – på Trangia

Du havde nok gættet det – ja Omnia bageovn kan bruges oven på et Trangia sæt med gasbrænder. Princippet bag Omnia bageovn virker nemlig ved, at den varme luft stiger op i midten – i hullet – i formen, og trækker under låget ned oven på indholdet. Det betyder at indholdet i Omnia bageovn opvarmes fra 3 sider – fra neden, fra siden og fra oven. Det er naturligvis også muligt at tilberede råvarer direkte i Omniaovnen, faktisk som en gryde , med hul i, men kan stadig lade-sig-gørlig 🙂 Se en lille film af stålringen HER

Produktdetaljer

– Produceret i Danmark (miljøvenlig)
– Passer til Trangia 25-serien
– Materiale: Rustfritstål af overskudsmaterialer fra anden produktion  

Du kunne også være interesseret i...