Vælg en side
38% SPAR

BushMan Myggespray 40% DEET- 90ml – UDLØBER OKTOBER 2025

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

BushMan Myggespray 40% DEET- 90ml perfekt hvis du skal overnatte i det fri og beskytte dig selv mod myg og flåter undervejs. Virker i 8 timer

På lager

Varenummer (SKU): 9317934001111 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

BushMan Myggespray 40% DEET- 90ml

BushMan Myggespray 40% DEET- 90ml er effektiv mod myg og andre insekter. Myggesprayen påføres på blottet hud og holder huden glat og fedtfri og så dufter det tilmed godt.
40% DEET betyder at myggemidlet virker længere tid end andre danske mærker. Faktisk så virker det helt op til 8 timer.

Bushman er også vandtæt så hvis du bliver våd eller sveder så vil det ikke forhindre midlet i et virke. Desuden efterlader den huden glat og fedtfri. Skal du en tur i poolen eller på stranden, skal du du komme mere på bagefter da det ikke virker 100% efter længere tids ophold i vand.

Ideel til brug hos idrætsudøvere sportsfolk eller friluftsfolk. Midlet virker både mod myg of flåter og er velegnet både til tropiske destinationer (malaria, dengue og gul feber) og til europæiske lande.

OBS! frarådes at bruge på babyer og helt små børn.

Om DEET

DEET har siden 1996 været ulovligt i Danmark, det går også under navnet jungleolie som er det mest effektive middel mod myg. Det er dog stadig lovligt at benytte 40% DEET i visse myggemidler. Men dette produkt bør stadig bruges med omtanke og kun bruges når det er absolut nødvendigt. Prøv først andre myggemidler før du kaster dig over dette.

Skadevirkningen på mennesker er ikke bevist, men der er enighed blandt eksperter om, at DEET er skadeligt for helbredet. Især længerevarende brug af DEET-midler kan medføre mærkbare skader. Derfor bør man kun benytte DEET til de rigtige slemme myg. Som dem man ofte finder i de tropiske lande, hvor myggene kan medføre vestnilfeber, denguefeber, malaria osv.

DEET kan også bruges på steder i Sverige, hvor de har ekstremt mange myg på varme regnfulde dage.

DEET står for N,N-Dietyl-meta-toluamid eller dietyltoluamid. Globalt er DEET den mest anvendte ingrediens i insektmidler, som bruges til at afskræmme insekter.

Se vores udvalg af myggemidler HER

Produktdetaljer

‘- Pumpspray, ingen Aerosoler
– Indhold: 90ml.
– 40% DEET sikrer lang virketid
– Fedter ikke
– Dufter godt.
– Virketid: 8 timer
– Vandtæt
OBS HOLDER HELT TIL OKTOBER 2025