Vælg en side

Silva kompasser

Tommelfinger kompas

Her finder du alle vores kompasser fra Silva.

Leder du efter et tommelfingerkompas med god navigations muligheder Så burde du tjekke vores ARC modeller. ARC modellerne udemærker sig ved at et spectra systemet som er udviklet for at støtte din orientering specielt i åben og stifattigt terræn. Mønstret på kompasset består af cifrer og referencemarkering på kompashuset.

Tommelfingerkompasserne giver dig mulighed for eksperimentere dig frem til hvilke tommelgreb det fungere bedst for dig. Enten direkte på kortet eller via den medfølgende tommelplade. Tommelpladen kan skubbes på eller fjernes efter behov.
Tommelfingerkompasset har også gummidutter langs skiven og kanden som giver dig et bedre greb med både kolde eller våde fingre. 

Spejlkompas

Silvas spejlkompas har en helt ny funktion er kaldet en afstandssnor. En snor med skalaer (1:25 og 1:50), som gør det nemmere at måle afstanden på din vandretur. Ranger S kompasset har også en ekstra 45-graders vinkel assistance på spejlsigtefunktionen. Andre Silva Ranger modeller har også indbygget zoom funktion som kan benyttes som et forstørrelsesglas du kan ligge oven på et hvert kort eller tekst.

Silva O-løbs skærm

Et O-løbs skærm er uundværlig hvis du skal på orienteringsløb i skoven. Dette skyldes den tætte tåge som kan opstå i tætte skovområder eller i fjeldet. Det kan i disse forhold være dit eneste holdepunkt når du ikke har andre orienteringsmuligheder. Det samme gælder hvis du skal vandre i mørket. Den orange farve et nem at se når lyskeglen rammer en Silva OL-Marker.

Viser 1–9 af 13 resultater