Vælg en side
16% SPAR

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – HØJRE

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 539,00 kr..

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – HØJRE med jet nål og Spectra speed dial, specielt til mindre hænder.

På lager

Varenummer (SKU): 7318860201592 37896 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – HØJRE

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – HØJRE er genial, når du leder efter et højtydende tommelfingerkompas, med Spectra speed dial grafik på kapslen. Spectra-mønsteret består af reference mærker og tal, der er designet til at forenkle din orientering.
Dette kompas har alle de avancerede kvaliteter, du har brug for til hurtig navigation, mens du kører. Fås i venstre og højre version, hvad du nu foretrækker.

Tilpas din Arc Jet S

Tommelfingerpladen har et unikt design med en udskæring, der giver perfekt kontakt mellem tommelfinger og kort. Samt en fastgørbar tommelfingerplade til dem, der foretrækker det mere klassiske tommelfingergreb.

Skub det blot til / fra på bundpladen med et enkelt klik, prøv det og se, hvad du bedst kan lide. Desuden er tommelfingerbåndene lette at justere og fås i to versioner, et blødt og et fast bånd. De er begge inkluderet i pakken og er gummieret på indersiden for optimal friktion – så kompassen forbliver på plads og passer komfortabelt på din hånd.

Let at aflæse kompasset

ARC Jet S er designet som et ur og er let at aflæse og huske. Og så giver det dig mulighed for at bevæge dig hurtigere og mere præcist under orientering. Uanset om du er en elite- eller bare fritidsinteresseret. Hjælper Spectra speed Dial dig med at holde dig på rette kurs selv i høj hastighed, så du undgår at lave for mange fejl.

Hvis du vil tilføje kortskalaer til dit kompas for nemt at måle afstande på orienteringskortet – skal du blot vedhæfte en af ​​de medfølgende skala klistermærker på bundpladen. Arc Jet S-kompasset leveres med fire forskellige skalaer; 1:15 k, 1:10 k, 1: 7,5 k eller 1: 4 k.

Tommelfingerkompasset kan anvendes til mere profesionelle orienteringsløb eller Trailrunning samt almindelig færden i naturen.

Yderligere information

Vægt 0,0400 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Størrelse: 86 x 84 x 11 mm
– Vægt: 26 gram
– Jet 2.0 nål
– Måleskalaer: 1: 4000; 1: 7.500; 1: 10.000; 1: 15.000
– Præcision: ± 1° (17.8 mils)
– Meget hårdfør
– Til højre tommelfinger
– Unikt buefløjdesign giver ekstra tommelfingerstøtte og stabilitet
– Inkluderet tilbehør: Bløde og faste tommelfingerbånd
– Spectra speed dial: JA
– Aftagelig tommelfingerplade, to forskellige tommelfingerbånd og fire skala-klistermærker inkluderet Fås i højre og venstre version samt S og C