Vælg en side

Vilkår og Handelsbetingelser 

Forretningsbetingelser

Showroom i Allerød
Vores showroom har åbent tirsdage fra 15-18 – der er intet direkte salg i showroomet, da vi ikke må drive butik fra adressen (lokalbestemmelse)
Derfor kan du kun afhente allerede forudbestilte ordrer.

Aftalevilkår for handel på Spejdergear.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på Spejdergear.dk

 1. Når du afgiver en ordre
  Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvor det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

  Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Spejdergear.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
  Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.Køb af gavekort. Gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter.
 1. Annullering af ordre
  Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Spejdergear.dk ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte info@spejdergear.dk Se nærmere fortrydelse under punkt 6.
 2. Priser
  Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.
 3. Betaling
  Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Mobilpay, Visa, Mastercard og Visa Electron, eller via bankoverførsel.
  Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Spejdergear.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.
  Vi trækker pengene når din ordre er pakket og fragtlabel udskrevet.
 4. Forsendelse og levering
  Spejdergear.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2 til 3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Spejdergear.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.Fragtomkostningerne er afhængige af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer i Spejdergear.dk.  Spejdergear.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved større ordre modtagelse. Vi leverer i Danmark.
 5. Forsendelse og levering
  Spejdergear.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2 til 3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Spejdergear.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.Fragtomkostningerne er afhængige af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer i Spejdergear.dkSpejdergear.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved større ordre modtagelse. Vi leverer i Danmark.
 6. Fortrydelses-/returret
  Spejdergear.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Du kan returnere en vare ved at sende den til Spejdergear.dk, se adresse nedenfor. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen. Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når Spejdergear.dk har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 8 hverdage før modtagelse.Varerne skal sendes retur tilSpejdergear
  Hejrevang 24
  3450 AllerødHusk at vedlægge kopi af faktura samt beskrivelse af årsag til returnering.Ønskes penge retur, sendes pengene tilbage til kortet benyttet ved købet.

  Du kan købe en fragtlabel HER

 1. Reklamationsret
  I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer, men hos t-shirten.dk – giver dig en garanti for at du altid kan returnere de vare du har købt hos os i henhold til den pågældende lovgivning – Husk at sende kvitteringen med og du vil få penge for varerne eller nye retur.
 2. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
  Spejdergear.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Juridisk navn
Spejdergear.dk ejes af Peter Jørgensen, Cvr. nr. 28282567

Samtykkeerklæringen
Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver du samtykke til at Spejdergear.dk må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig e-mails med svar på ønsket information. Samt at gemme mine data så længe de har relevans.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Spejdergear.dk må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Spejdergear.dk opbevarer om mig, samt tilbagekalde samtykke helt eller delvist, ved at rette direkte henvendelse til t-shirten.dk. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.