Vælg en side
SPAR op til  20%

LifeStraw Peak Persona Vandfilter

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

LifeStraw Peak Persona Vandfilter renser vand fra søer og vandløb. Renser effektivt op til 4000 liter inficeret/forurenet vand i sin levetid.

Varenummer (SKU): 76401WM Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

LifeStraw Peak Persona Vandfilter

LifeStraw Peak Persona Vandfilter er et 19,5 cm langt vandrensningsfilter, som ved hjælp af nogle specielle filtre, formår at rense vandet efterhånden som det suges op.
Filteret er omhyggeligt testet for at opfylde drikkevandsprotokoller etableret af US Environmental Protection Agency (EPA) og NSF International/ANSI.

Du kan derfor bruge LifeStraw til at drikke direkte fra en sø, å eller vandpyt. Renser vandet for 99,9 % af bakterier, parasitter og microplast,silt, sand og uklarhed. Hvilket forbedre smag lugt og gør vandet klart og lige til at drikke.

Lifestraw Peak har en forbedret mikrofilterydelse, hvilket hjælper med at reducere tilstopning fra sand og silt og giver en bedre flowhastighed.

God at have med på vandreture, hvor du ikke skal bruge store mængder vand. Til større forsamlinger anbefaler vi et større vandfilter se vores udvalg HER

Om Lifestraw

Lifestraw er et sweisisk/Amerikansk firma som fremstiller enkle og funktionelle produkter, der giver den mulige højeste beskyttelse mod tvivlsomt vand. lifestraw har været partnere i kampen for udryddelse af Guinea-orm i 25 år, og mener alle bør have den samme adgang til rent vand. De Climate Neutral certified, hvilket betyder de stræber efter at være så bæredygtige som mulig.

De undersøger og forbedre produkterne og emballagen så de kan minimerer deres miljøpåvirkning mest muligt.

Lifestraw-filtre (LifeStraw Go og LifeStraw Steel) bruger hule rørmembran mikrofiltrering med porestørrelse på 0,2 mikron. Filteret fjerner 99,9999% af bakterierne og 99,9% af protozoer i vandet ved hjælp af mikrofiltrering gennem en membran.
Og så virker deres produkter helt uden brug af energikilde eller kemikalier til at rense vandet.

Læs mere om produktet HER på Lifestraw egen hjemmeside

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Farve

Blå, Mørk Grå

Produktdetaljer

‘- Mål: 3,2 x 19,5 cm
– Vægt: 65 gram
– BPA free
– Renser vand for 99,999999 % af bakterierne
– Renser vand for 99,999% af parasitterne
– Renser vand for 99,999% af mikroplast, silt, sand og uklarhed
– Holder op til 1.000 gal | 4.000 L (filteret stopper med at lade vandet strømme igennem, når det har nået slutningen af sin levetid!
– Ekstrem holdbarhed: førsteklasses materialer gør den hårdere og ultra lækagesikker
– Meget alsidig: indbygget gravitationsslangetilslutning og universal gevind til klemmeflasker
– Porestørrelse: 0,2 mikron