Vælg en side
49% SPAR

Origins Water Filter – renser 99,99% bakterier

Original price was: 595,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Origins Water Filter er et Kompakt vandfilter, som effektivt renser vandet for bakterier. Kan skrues fast på en drikkeflaske og har medfølgende vandpose.

– Kapacitet 1 liter/min ved 1,5 bar tryk
– Porestørrelse 0,1 mikron
– Mål: 38,5 x 145 mm

– Indhold
– 1 vandfilter
– 1 vandpose
– 1 sugerør

På lager

Varenummer (SKU): 4021504279750 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Origins Water Filter

Origins Water Filter er et kompakt vandfilter, som effektivt renser vandet for mikroorganismer. Dette filter fungere ligesom lifestraw sugerøret. Du kan nemlig drikke direkte fra vandløb eller søer ved hjælp af det sugerørsfilter.

Vandfilteret er meget kraftfuldt og effektivt og vejer kun 128 gram og så fylder den kun ganske lidt i oppakningen. Bruges til at drikke, mens du vandre eller camperer direkte fra floder, søer og andre ferskvandskilder. Han kan filtrere op til 100.000 L før filteret skal skiftes.

Hulfibermembranen fjerner > 99,9999 % bakterier (E. coli), 99,9 % parasitter og protozoer (Giardia lamblia og Cryptosporidium). Filteret er nemt at tilbageskylle og har et gennemsigtigt kontrolvindue og en månedlig brugsindikator. Filteret kan bruges i hele verden så du har nem adgang til rent og sikkert drikkevand selv under de hårdeste forhold.

Fordelen ved dette water filter?

Hvis dette vandfilter virker bekendt, så er det nok fordi Origins har lavet en kopi af det berømt Sawyer filter. Det helt unikke ved dette filter er nemlig at filteret kan skrures fast på en almindelig sodavandsflaske fra supermarkedet. Fyld blot flasken med vand fra søen og så skruer du filteret fast på flasken og drikker.

Har du ingen flaske kan du også bruge den medfølgende vandpose, som kan foldes sammen efter brug så den fylder minimalt. Posen kan klemmes sammen efterhånden som du drikker så du presser vandet igennem filteret så du ikke behøver at suge.

Filteret kan self også bruges alene som et almindeligt sugerør. Origins er en billigere kopi af Sawyer Mini.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Filterydelse ca. 100.000 L
– Vægt 128 g
– Materialer: ABS, silikone, UF (medicinsk kvalitet)
– Kapacitet 1 liter/min ved 1,5 bar tryk
– Porestørrelse 0,1 mikron
– Mål: 38,5 x 145 mm
– Indhold
– 1 vandfilter
– 1 vandpose
– 1 sugerør