Vælg en side
52% SPAR

Spirit of Nomads – Bushcraft Auger – dyveljern og sneglebor i et

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

Spirit of Nomads – dyveljern og sneglebor i et, med en diameter på 2,54 cm på både boret og dyveljernet. Ideelt til lejr eller spejderture.

På lager

Varenummer (SKU): 5709386521563 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Spirit of Nomads – dyveljern og sneglebor i et

Spirit of Nomads – dyveljern og sneglebor i et, er super effektiv til at bygge diverse ting ud af træ. God til spejder eller lejrture, eller til gør det selv manden. Der er stort set ingen grænser for hvad du kan bygge, så længe du har det rette værktøj.

Vridborets diameter måler 2,54 cm og det samme gør Dyveljernet. Du kan derfor nemt finde grene og se om de passer inden du bore et hul i en planke eller træstup. Stik en gren igennem dyveljernet mens du bore og derved spare på kræfterne.

Bushcraft Auger boret Vejer kun 215 gram og har en total længde på 15,2 cm. Du kan derfor nemt have den med i rygsækken når du er på tur.

Med Bushcraft Snegleboret medfølger der et smart etui som du kan sætte fast i bæltet. Mangler du andet værktøj så se vores udvalg HER.

Etuiet er fremstillet af imiteret læder, derudover følger der et lille rør med i samme kvalitet som etuiet. Dette giver dig mulighed for at holde på selve boret så du ikke skær dig.

 

Se Bushcraft Auger i brug

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Bor dimension: Ø 1 tommer ( 2,54 cm ) x  L 12 cm
– Dyveljern dimension: Ø 1 tommer ( 2,54 cm ) indvendig x L 5 cm
– Total længde: 15,2 cm
– Vægt: 215 gram