Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Sea To Summit Telos TR2 PLUS

Varenr. 9327868140787

5.999,00 kr.

Rummeligt telt til både tur og strand – og stjernenætter, med god ventilation og højre vandsøjletryk.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Multifunktionelt selvstående telt

Sea To Summit har gjort det: fremstillet et selvstående telt, meget lig et telt vi har set før, og gjort funktionelt til det nye årtusinde:
Ikke alene har Telos TR2 en helt fantastisk rummelighed, takket været opbygningen af stængerne, der giver høje lige vægge i teltet. Fordelen ved TR2 PLUS modellen er den tykkere bund med et vandsøjletryk på 8000, som gør bunden mere vandtæt. Inder teltet er ligeledes lavet i full fabric materiale, som holder nemmere på varmen, perfekt til de kølige nætter.

Men også udluftningen er et kapitel for sig: da teltet har myggenet hele vejen rundt, giver det sammen med de let løftede sider, en rigtig god ventilation i teltet.
Og skal du ligge ude en stjerneklar sommernat, er det bare af med oversejlet: du kan ligge og kigge stjerner gennem myggenettet – men det er ikke det eneste geniale ved dette telt:

Sea To Summit Telos TR 2 PLUS – en genialitet

For det helt igennem fantastiske ved Telos TR2 PLUS er, at du kan have stængerne siddende enten i yderteltet, eller i inderteltet.
Således kan du som allerede nævnt, overnatte ude i naturen under åben himmel, men i god sikkerhed bag myggenettet uden oversejl – og så kan du lade inderteltet blive hjemme, og kun medbringe stænger og oversejl, og dermed benyttet Telos TR 2 PLUS som en bivuak eller et letvægtstelt.

Benytter du inderteltet, er konstruktionen selvstående, dvs at du behøver basalt ikke pløkker – ret genialt, hvis du slår teltet op på en plads, hvor der eksempelvis er meget stenet undergrund.
Se billederne

Telos TR2 PLUS som strandtelt

Yderligere en kæmpe nyhed ved teltet er, at du kan medbringe teltet på stranden, og med et par vandrestave eller tilkøbte ekstrastænger, kan du hæve den ene side af teltet og sidde under teltet, i læ for solen.
Genialt hvis du eksempelvis har en mindreårig med, der skal sove til middag i skyggen.
Se billederne for denne opstilling

Genialt pakket telt

Kigger du på billederne, ser du noget helt specialt: måden hvorpå teltet er pakket, har sin helt egen forklaring.
Har du tilkøbt ekstrastænger, er der plads til disse og stangposen kan benyttes til at lægge en lygte i, som istedet for en fokuseret lyskegle, vil give er bredt rumlys (lumens) – genialt tænkt af Sea To Summit.
Er I flere på tur, kan I dele pakposen op i flere små, og fordele vægten imellem jer
Dertil kan du benytte de tomme pakposer i teltet, som lomme til at opbevare småting

Specifikationer:

- Vægt: 1706 gram - Antal personer: 2 - Antal indgange: 2 - Vandsøjletryk, oversejl: 1200 mm - Vandsøjletryk, bund: 8000 mm - Mål, kabine: 109/134 x 215 cm - Sæsoner: 3 - Materiale: - Stænger: DAC Featherlite aluminium - Oversejl: Nylon PU silikoneimprægneret - Indertelt: Polyester mesh myggenet - Pakket mål: 13 x 48 x 13 cm