Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Opskrift på Buddha Bowl


Lækker opskrift på Buddha Bowl

Lækker opskrift til shelterturen

Vi har prøvet en lækker opskrift på Buddha Bowl, på en sheltertur. Retten kan laves over bål, på Trangia, Omnia og meget mere. Retten er super hyggelig og smager meget godt. Og den er perfekt til dig og dine venner! Om der er vegetarer, veganere eller kødspisere iblandt jer, kan retten ændres efter behov. Buddha Bowl er oprindeligt en vegetar-ret, men du skal ikke være bange for, at tilføje dine egne råvarer – det må man gerne.

Det skal du bruge

Grøntsager/andet
– Ris
– Søde kartofler
– Squash
– Tomater
– Løg
– Avokado

Kød
– Evt. bacon
– Evt. kylling

Brød
– Godt brød

Dip
– Tzatziki
– Hummus

Buddha Bowl Fremgangsmåde

Start med at stege bacon og kog ris i dit kogegrej (f.eks. Trangia eller Jetboil MiniMo), eller over bål i bålgryde, da dette tager længst tid. Mens baconen og ris hygger sig, skærer du squash og søde kartofler i skiver og halverer tomaterne. Dernæst kommer kylling, squash, kartofler og tomater på grillristen. Når det hele hygger sig skærer du løg og avokado.

Løgene svitser du i kogegrej eller bålgryde. Du kan time det, så det hele bliver færdigt samtidigt. Du kan også nøjes med en gryde/kogegrej og planlægge dig ud af logistikken med madlavningen. Blot for at sige at retten kan laves på en vandretur, hvor du måske ikke kan slæbe båludstyr med.

Velbekomme!