Vælg en side

Stanley

Stanley-mærket har en rig 100+ års historie. Grundlagt af opfinderen William Stanley Jr., som for altid ændrede måden, hvorpå varme drikke blev indtaget.
I 1913 smeltede han vakuumisolering og stålets styrke sammen til en bærbar flaske. Den vakuumflaske, vi kender og elsker i dag.

Stanley er blevet til en tidløs klassiker der altid har sin plads på arbejdspladsen eller på diverse udendørseventyre. Stanley ligger stor vægt på kvalitet og vil gerne udvide den tid folk opholder sig udendørs.

Alle Stanley produkter er blevet kvalitets testet. Termokanderne har overlevet et 4.000 fod fald fra et fly, er blevet kørt over af en traktor og har endda stoppet en kugle.
Så chancen for at dit Stanley produkt holder evigt er ret stor.

Termokander

Stanley Producerer et stort væld af termokander, vandflasker, krus/kopper eller lign. Se vores udvalg HER.
Nogle mere kraftigere end andre og med lækagefri vaccum isolering.
Fås i flere størrelser og modeller

Madkasser

Madkar, madkasser eller madkrukker er endnu en af vores store sællerter. Madkasserne er kendt fra den gang vores bedsteforældre gik i skole eller på arbejde. Nu om dage er børnenes madkasser blevet udskiftet af en plastik model, som er lettere for børn at have med i skoletasken. Men når det kommer til håndværkere er Stanley stadig favoritten specielt når det kommer til madkasser.

Hvad enten om du opbevare madkassen i bilen eller på arbejdspladsen er maden stadig frisk når det er spisetid. Der er intet værre end en flad madpakke efter du har sat dig på den eller hvis du taber den på byggepladsen. Det smarte ved madkasserne er at de også kan bruges som værktøjskasse eller picnic kurv.
Mulighederne er uendelige.

Stanley har også udvidet deres sortiment så du nu også kan købe en køletasker hvis du skal på picnic eller strandture. Ideel til familieture eller større forsamlinger.

Viser 1–9 af 28 resultater