Vælg en side

Vandrestave

Vandrestave er et uundværligt redskab for enhver vandrer eller friluftsentusiast.

Hos os finder du et bredt udvalg af vandrestave i høj kvalitet, som kan hjælpe med at aflaste belastningen på knæ og ankler under længere vandreture.

Stavene kan også øge stabiliteten og give ekstra kraft til at forcere stejle stigninger eller ujævnt terræn.

Vælg mellem vandrestave i forskellige materialer, såsom aluminium og kulfiber, samt forskellige længder og designs, så man kan finde de perfekte stave til ens behov.
Uanset om man er nybegynder eller erfaren vandrer, er vandrestave et godt valg for at forbedre ens vandreevner og øge komforten på turen.

Endnu en lille nyttig ligge detalje er at vandrestave kan bruges som teltstang. Ved hjælp af din vandrestav og en tarp kan du nemt bygge en bivuak eller shelter.

Den lette og nemme løsning når du vil spare så meget vægt som mulig.

Hvilke vandrestave skal du vælge?

Dette spørgmål afhænger helt af hvad du skal bruge dem til. Skal du på vandreturer i flere dage med tung oppakning, så spiller vægten en stor rolle. Det er også vigtigt at overveje om de skal kunne justeres i længden så de er lettere at bære rundt på.

Prisen spiller selvfølgelig også ind, og hertil kan man sige at jo mere basis en stav er, jo billigere er den.

Kork og skumhåndtag er lettere og mere ergonomiske når du skal gå i lang tid.
Men et billigere plasthåndtag som er formet godt kan også være behagelig nok til daglige vandreture.
Ulempen ved plasthåndtag er, at det kan være ubehageligt koldt at holde fast på om vinteren, til forskel fra kork som ikke er modtagelig over for kulde og så isolere det godt.

Desuden er det også værd at overveje carbon vandrestave, som er en lidt dyrere, til forskel fra vandrestave fremstillet af aluminium.
Hvilket skyldes at kulfiber er lettere end aluminium, så hvis vægten er af største betydning, er det helt sikkert pengene værd.

Viser alle 8 resultater