Vælg en side

Petzl

Petzl

Petzl er en virksomhed, der producere klatre- og højdeudstyr, samt huleudstyr her i blandt pandelamper.
Virksomheden blev grundlagt i Frankrig i begyndelsen af ​​1970’erne af bjergbestiger og ingeniør Fernand Petzl. Som er kendt for sine innovative produkter, såsom pandelamper, reb og seler.
Petzl udstyr er meget udbredt af klatrere, hulearbejdere, redningsarbejdere og andre fagfolk, der arbejder i lodrette og mørke miljøer.

Stort udvalg af pandelamper

Petzl er en af vores største leverandører af pandelamper. Som producere pandelygter i høj kvalitet.  Skal du kun bruge lys på fisketuren er det en god ide at have hænderne fri mens du arbejder.
I dette tilfælde er en vandtæt pandelampe med rødt nattelys værd at overveje.

Men hvis du skal på lejrtur er brændetiden og lumen vigtig så du kan se langt i mørket, og som ikke tager for lang tid at oplade. Pandelamperne fås både med genopladeligt core batterier eller med almindelige AAA batterier.
Du har også mulighed for at opgradere din gamle pandelampe, med genopladelige AAA batterier.

Holder du af en god morgen eller aften løbetur, skal du vælge en af vores pandelamper med vippeligt hoved og reflekser. Vi har også pandelamper med indbyggede sensor som tændes ved at køre en hånd op foran lygten. Dette er perfekt så du undgår at tage handskerne af hvis du cykler eller løber i de kolde vintermåneder.

Vores helt nye Petzl Swift RL på 1100 lumen er ideel til løbeturen, Da den automatisk blænder ned når du støder på modkørende lys.

Vi har pandelamper til ethvert formål, så hvad enten du mangler lys på arbejdspladsen eller på vandreturen, så har vi hvad du skal bruge.

Viser 1–9 af 16 resultater