Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Pinewood friluftsbeklædning

Pinewood outdoorbeklædning er funktionelt outdoortøj som du altid finder hos den danske forhandler SpejderGEAR på tilbud
Du kan blandt andet købe Pinewood Anorak, Pinewood Fleece, Pinewood hue, Pinewood vest, Pinewood hundefører jakke eller Pinewood gims.
Alle Pinewood tekster er på dansk i vores webshop

Pinewood har som formål at udvikle aktiv friluftsbeklædning til det skandinaviske marked, med en kombination af høj funktionalitet, fedt design og hamrende god kvalitet til færre kroner end eksempelvis Fjällräven  –  samme G1000 stof, bare meget billigere.

Hos Pinewood er kunden altid i centrum og derfor er friluftstøjet også fremstillet til alle aldre og til ethvert vejrforhold.
Kunder som har brug for fedt og funktionelt friluftstøj vil finde stor fornøjelse i Pinewood friluftstøj

 • Pinewood Balaclava

  Pinewood Balaclava – Elefanthue

  99,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Pinewood Knitted Wool Hat – Strikhue i uld – Onesize

  199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • SPAR Op til17%
  Pinewood Padded 5 finger Handsker

  Pinewood Padded 5 finger Handsker

  Vejl. udsalgspris 299,00 kr.
  249,00 kr.
  Vælg muligheder

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood  er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning  startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala: først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten.

Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande