Vælg en side

Uphillsport

UphillSport begyndte i Finland i 2014, med speciale i tekniske strømper – fra Tampere, Finland. Uphillsport producerer selv hele deres sortiment i Finland og ligger stor vægt på høj kvalitet og bæredygtighed. Strømperne bruges blandt andet af det Hollandske og Finske militær, derfor er de også egnet til SpejderGears kunder 🙂

Materialer og egenskaber

Alle materialer er af 90% europæisk oprindelse og Al bomuld er med OKO-TEX 100-certificeringer (med undtagelse af recycle-produkterne).

Eftersom Finland har et meget skiftende vejr fra varme summere og lange kolde vintre, er det rette tøj af største betydning.
Finnere nyder naturen ligeså meget som os danskere og vil derfor opholde sig uden for så snart muligheden byder sig.
Hvad enten det er vandring i fjeldet, Sejlads, skiture i bjergene og lejrture om sommeren. Så har Uphillsport de helt rigtige strømper til dig.

Ved at bruge Multilayer-systemet kan de fremstille en varm sok med uld de helt rigtige steder, og samtidig holde strømpen tynd og behagelig at have på.
Ved at benytte flere forskellige materialer kan uphillsport skræddersy sokker til enhver lejlighed. Hvad enten det er fritid, vandring, skiture eller arbejde.

De vigtigste fordele ved en god sok er åndbarhed, fugtighedsstyring, holdbarhed og varme. Hertil bruger de flere forskellige former for materialer som Merinould, Upcycled uld og bomuld, Coolmax, Bambusviskose, Økologisk bomuld, Polyamid, Polypropylen, Polyester, Twaron og Lycra.

Mange af deres strømper har også sømløs tå som øger komforten og mindsker muligheden for vabler.

UphillSports strømper er ideele til aktive udendørs- og sportsfolk. Besøg Uphillsports hjemmeside for at få mere at vide om hvilken sok der passer dig bedst.

Light 1
strikket fladt,
designet til at passe
perfekt til foden

Medium 2
har frottéstrik på sålområdet

Heavy 3
har helt eller delvis frotté på foden eller på skaftet

At finde den perfekte ballance mellem isoleringsevne og kvalitet kan være svært.

Thermal 1-5 bedømmer hvor varm strømpen er, hvor 1 er den køligste og 5 den varmeste.

Kvaliteten af strømpen bedømmes udfra hvilke slags materialer det er brugt og hvor mange lag strømpen har.
En strømpe struktur med flere lag giver en højere kvalitet. Uphillsport kan sagtens lave varme strømper som de er tynde.
Dette gør de ved at strikke flere lag de helt rigtige steder f.eks. på tåen eller på hælen. En Thermal 5 sok er som regl fremstillet af Merino uld og bambus. Hvorimod de tynde strømper er fremstillet af polymide.

Læs derfor hvilke egenskab sokken har inden du køber den.
Eksempelvis kan du købe en L2 strømpe som er god til vandreture hvor strømpen skal side fast om foden. desuden har sokken en isoleringsgrad på 2, hvilket gør dem ideelle som helårs sokker. Enten alene i de milde måneder af året og som indersok på de kolde dage.

Strømpernes egenskaber

Strømperne har sømløs tå, for komfort. Mindsker risiko for vabler.

Y-hæl giver et ekstra godt greb om foden

Giver dine fødder mulighed for at ånde. Giver god luft og holder dine fødder tørre.

Med elastisk garn de rigtige steder, giver strømpen den helt rigtige pasform.

Anti-cut områder på strømpen er påsat steder hvor du kan være ekstra sårbar. F.eks. når du spiller hocky eller står på rulleskøjter. hvor beskyttelses udstyret ikke dækker.
Kan også bruges ved havearbejde så torne ikke kan trænge igennem stoffet.

Thermal Specielt designet til at holde kulden ude.

Betyder at stoffet er fremstillet af genbruges uld, Upcycled tri-blend uld fra Recover®. 30% upcycled uld, 45% RPET og 15% Polyamid

Er sokker fremstillet af genbruges bomuld, Recover®. 25% upcycled bomuld, 45% RPET, 30% Tencel®

Betyder at bomulden er mere bæredygtig, GOTS-certificeret  BIO/Organic bomuld

Quick-dry er en ekstra behandling under garnfarvnings-processen. som giver polymid og polyestergarn fugtbeskyttelse.