Vælg en side

Uphillsport Viita Trekking 4-Layer Softech Merino

129,00 kr.

Uphillsport Viita Trekking 4-Layer Merino er dejlig varme sokker i merinould, som mindsker lugt og som er både åndbare og stretchy.

Varenummer (SKU): 15487532WM Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Uphillsport Viita Trekking 4-Layer Merino – Vandresokker

Uphillsport Viita Trekking 4-Layer Merino vandresokker et af de helt store hit blandt vandrere eller friluftsentusiaster.
Sokkerne er fremstillet af 40% Viskose, 25% Uld, 22% Polyamid, 13% øvrige fibre. Merinoulden har den fantastiske egenskab at det hæmmer svedlugt, som er ganske almindeligt blandt vandringsfolket.

Vandrestrømperne er perfekte til både vandring og hverdagsbrug da de er åndbare og har en god pasform. Desuden sidder de godt fast om foden og gider ikke ned. Og skulle de blive våde så tørre de hurtigt.

Hvad betyder 4-layer?

4-lags er en unik vævningsstruktur som Uphill bruger for at give sokken maximal varme, komfort og svedtransportende egenskaber. Hvilket holder dine fødderne varme og tørre men du går. Materialer så som merino uld,  er indvævet på det indre og yderste lag af strømpen. f.eks kan der indvæves ekstra uld på tæerne eller på hælen hvilket gider god varme og øget komfort.

Merinoulden har nemlig tre unikke egenskaber, så som svedtransporterende og hurtigtørrende. Desuden er merino uld også anti-bakteriel, hvilket mindsker  risikoen for sure tær.

Læs mere om Sokkernes egenskaber HER.

Hold varmen i soveposen med strømper

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan et par vandrestrømper beskytte dine tær mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig bruger du også sokkerne om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde strømperne på i soveposen, hvis altså de ikke lugter😀

Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Ønsker du yderligere varme på fødderne kan vi anbefale et par bivuaksko eksempelvis Mos Down Slippers.

HUSK du kan få et gratis katalog med fra Uphillsport se HER

Nativa certifikat 

Uphillsport er det første sokkefabrik i  Europa med et Nativa-certifikat .
Nativa lægger vægt på dyrevelfærd og miljøbeskyttelse under hele produktionskæden. Lige fra landmanden som passer fårene, til transporten og fabriksmedarbejderne.

Mulesing er også forbudt, hvilket er en proces mange landmænd benytter for at bekæmpe fluer hos får.
Hvilket er smertefuldt for fårene. 

Nativas tredjepartscertificering sikrer at alle led af produktionen kan spores, så du ved hvilken gård ulden i dine strømper stammer fra. 

Derudover skåner Uphillsport miljøet ved at fremstille alle deres produkter i Europa, så det grønne footprint mindskes mest muligt.

Green footprint

Uphillsport har ligeledes et green footprint certifikat, som beskytter miljøet på flere områder. Blandt andet bliver merino ulden udelukkende vasket i regnvand, som fabrikken opsamler. Efter vasken bliver regnvandet renset grundigt og 90% af vandet bliver sat ud i naturen igen.
Kun 1 % af vandet, som bliver brugt i produktionen, er drikkevand. 

Hvert år spare Nativa fabrikker 700.000 liter vand. Hvilket svarer til 1,86 liter per sok.
Når fabrikken opfylder 3 ud af 4 punkter på denne liste, får de et Green Footprint certifikat. 

  • Nativa Merino Uld
  • Økologisk og bionedbrydelige fibre 50%
  • Vandgenbrugsproces på hoveduld produktionen 50%
  • Genbrugsmaterialer 20%

Energi spiller også en stor rolle når man vil hjælpe miljøet. Nativa fabrikker benytter vandkraft til at generere energi med. 

Hvilket også opvarmer fabrikken om vinteren, ved hjælp af et varmegenvindingssystem.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Strømpe størrelse

35-38, 39-42, 43-46, 47-50

Farve

Grå, Grå/sort, Navy

Produktdetaljer

‘- Materiale egenskaber: åndbar, stretchy
– Vaskeanvisninger: ikke egnet til tørretumbler, må ikke stryges, må ikke bleges, Maskinvask 40°C, ingen kemisk rens
– Materiale: 40% Viskose, 25% Uld, 22% Polyamid, 13% øvrige fibre
– Materiale type: Merinould, Kunstfiber
– Teknologi: 4-lags laminat
– Vægt: 75 gram

Du kunne også være interesseret i...