Vælg en side

Hængekøjer

Her finder du et stort udvalg af hængekøjer til f.eks. vandreturen, haven, eller til lejr eller shelterture. Mulighederne er uendelig med en hængekøje da den kan hænges op mellem to træer.

Vi har flere hængekøje brands du kan vælge imellem.

Amazonas

Er kendt for deres holdbarhed og komfort, og samtidig er prisen god. Du finder også tilbehør til opsætning i hjemmet eller i haven.

DD Hammocks

Er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed og er designet til at tåle selv de mest krævende ture.  Du kan også finde en lang række tilbehør blandt andet regnslag, myggenet, tarpauliner og quilts.

Tilbehør til hængekøjer

Her finder du en lang række tilbehør til hængekøjer. Blandt andet et quilt og underblanket som er en relativ ny ting. Hvilket giver dig et ekstra lag varme. Ideel hvis du vil have mulighed for at overnatte udenfor hele året. Et quilt kan også bruges alene hvis vejret bliver varmt så du er fri for at medbringesovepose.

Vi har flere modeller, nogle som fungere som en sovepose du tager over dig som en dyne eller en quilt som fungere som en mellemting mellem sovepose og tæppe.

Cocoon er vores helt nye producent af kvalitets quilts som ligger vægt på helårsbrug. Du kan både få quilts og underblankets med dun eller polyester fyld. Alt efter vejr og formål kan du være sikker på at finde det rigtige.

DD Hammocks laver også quilts som fungere mere som et mix mellem sovepose og dyne. Hvilket gavner personer som er trætte af at karte rundt i hængekøjen når du skal ind og ud af soveposen. En quilt og lidt varmere tøj kan være en nemmere løsning når du er på vandretur.

Modellen fra DD Hammocks giver dig en åbning bagpå, så du nemt kan tage quiltet over dig når du ligger i køjen. Hullet på bagsiden kan snørers til så du er helt indhyllet ligesom en almindelig sovepose.
Læs mere om modellen HER

Viser 1–9 af 11 resultater