Vælg en side

UphillSport Saana Hiking & Walking M3 Flextech

119,00 kr.

UphillSport Saana vandresokker med Fremragende fugtighedsregulering, som passer til alle sæsoner. Flextech Sikrer en elastisk og perfekt pasform.

– Materialer: 45% bomuld, 27% polyamid, 26% merinoull, 2% elastan
– Medium tykkelse
– Temperaturkarakter: 3
– Crew længde
– 
Merino vævet i frotté under foden – Forbedrer åndbarhed,
blødhed og varme.

Varenummer (SKU): 154325872WM Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

UphillSport Saana Hiking & Walking M3 Flextech

UphillSport Saana Hiking & Walking M3 Flextech vandresokker er navngivet efter det smukke bjerg i Lapland. Om efteråret fremviser Saana naturens fortryllende farvespil med lyse og smukke nuancer, der er nøje udvalgt for at afspejle Laplands skønne efterårsfarver.

Saana-vandresokkerne er designet til at håndtere de udfordrende forhold i alle fire sæsoner i Finland. De sikrer enestående fugtregulering til dine fødder, selv når dagen er varm, aftenen fugtig og natten kold. Med Saana-sokkernes varmeklasse er de ideelle til udfordrende vandreture og vandreoplevelser i overgangsperioderne mellem sæsonerne. Uphillsports Merino uld stammer altid fra certificerede gårde med fokus på dyrevelfærd og er fri for Mulesing.

Saana-sokkerne er perfekte til gåture og lettere vandreoplevelser i let til moderat terræn og udgør den ideelle allround-sok til tre sæsoner. UphillSport’s Saana sokker er konstrueret med en Elastic Flextech-struktur, der sikrer en perfekt pasform, så de forbliver på plads under dine vandreture og gåture.

Med en tilpasset hæl og elastan-greb over hele foden, forbedrer de støtten til midtfoden. Og samtidig tilføjer komfort ved at holde sokken på plads og forhindre folder, hvilket reducerer risikoen for vabler. Merino ulden er strikket som frotté på sålen, hvilket øger blødheden og komforten ved hvert skridt, uanset om du går op eller ned ad bakke. Saana-sokkerne har en passende længde, der passer perfekt til vandresko, og de fås i flere farver til mænd, kvinder og børn.

Saana-sokkerne vil forbedre din udendørs oplevelse, da de sikrer, at dine fødder er i perfekt stand, så du kan fokusere på at nyde den smukke natur uden bekymringer.
Se vores samlede udvalg af sokker HER

Hold varmen i soveposen med strømper

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan et par vandrestrømper beskytte dine tær mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig bruger du også sokkerne om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde strømperne på i soveposen, hvis altså de ikke lugter😀

Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Ønsker du yderligere varme på fødderne kan vi anbefale et par bivuaksko eksempelvis Mos Down Slippers.

HUSK du kan få et gratis katalog med fra Uphillsport se HER

Nativa certifikat 

Uphillsport er det første sokkefabrik i  Europa med et Nativa-certifikat .
Nativa lægger vægt på dyrevelfærd og miljøbeskyttelse under hele produktionskæden. Lige fra landmanden som passer fårene, til transporten og fabriksmedarbejderne.

Mulesing er også forbudt, hvilket er en proces mange landmænd benytter for at bekæmpe fluer hos får.
Hvilket er smertefuldt for fårene. 

Nativas tredjepartscertificering sikrer at alle led af produktionen kan spores, så du ved hvilken gård ulden i dine strømper stammer fra. 

Derudover skåner Uphillsport miljøet ved at fremstille alle deres produkter i Europa, så det grønne footprint mindskes mest muligt.

Green footprint

Uphillsport har ligeledes et green footprint certifikat, som beskytter miljøet på flere områder. Blandt andet bliver merino ulden udelukkende vasket i regnvand, som fabrikken opsamler. Efter vasken bliver regnvandet renset grundigt og 90% af vandet bliver sat ud i naturen igen.
Kun 1 % af vandet, som bliver brugt i produktionen, er drikkevand. 

Hvert år spare Nativa fabrikker 700.000 liter vand. Hvilket svarer til 1,86 liter per sok.
Når fabrikken opfylder 3 ud af 4 punkter på denne liste, får de et Green Footprint certifikat. 

  • Nativa Merino Uld
  • Økologisk og bionedbrydelige fibre 50%
  • Vandgenbrugsproces på hoveduld produktionen 50%
  • Genbrugsmaterialer 20%

Energi spiller også en stor rolle når man vil hjælpe miljøet. Nativa fabrikker benytter vandkraft til at generere energi med. 

Hvilket også opvarmer fabrikken om vinteren, ved hjælp af et varmegenvindingssystem.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Strømpe størrelse

35-38, 39-42, 43-46

Farve

Sort/rød, Grå/Orange

Produktdetaljer

– Materialer: 45% bomuld, 27% polyamid, 26% merinoull, 2% elastan
– Medium tykkelse
– Temperaturkarakter: 3
– Crew længde
– Elastisk Flextech-struktur – garanterer en god pasform
– Tilpasset hæl og greb over fodryggen – forbedrer støtten og komforten
– Merino vævet i frotté under foden – Forbedrer åndbarhed, blødhed og varme.

Du kunne også være interesseret i...