Vælg en side

Uphillsport Combat 3 layer L2

99,00 kr.

Uphillsport Combat Strømper er fremstillet med Tre-lags Duratech konstruktion som sikrer høj åndbarhed, fremragende svedtransport og langvarig slidstyrke. Har en isoleringsgrad på 2, som gør sokkerne velegnet til brug i varmere vejr. Har desuden en høj slidstyrke som anvendes af det Fiske militær.

– 3- Lags struktur – Holder fødderne tørre og glade
– Tynd vævning – Åndbar men alligevel slidstærk
– Elastisk sokkeskaft – Der sidder til og ikke falder ned, selv når du er aktiv
– Tynd sok
– Isoleringsgrad 2

Beskrivelse

Uphillsport Combat 3 layer L2 Strømper

Uphillsport Combat 3 layer L2 vandrestrømper er det ideelle valg til aktiviteter i varmere vejrforhold, vejrforhold, især egnet til medium til varme temperaturer. Disse sokker fås i Crew, hvilket gør dem velegnede til de fleste vandresko.

Vandresokkerne fra Combat er konstrueret i tre-lags Duratech, hvilket sikrer effektiv føre fugt væk fra foden. Dette giver en høj grad af åndbarhed, fremragende svedtransport og langvarig slidstyrke.

Med en isolationsgrad på 2 er disse sokker det optimale valg, hvis du ønsker enten køligere fødder eller behagelige, svedabsorberende sokker til brug i mellem-sæsonerne eller om sommeren. Combat sokken kombinerer Duratech og bambus sammen med polypropylen og polyamid for at opnå den ideelle balance mellem svedtransport, absorbering og slidstyrke. Duratech er det stærkeste materiale, UphillSport anvender til sokker, og det har været anvendt af det finske militær siden 2005.

UphillSports unikke teknologi med flere lag resulterer i varme sokker, der stadig bevarer en tynd profil. Combat sokkerne har et elastisk tætsiddende skaft, der er vævet med elastan og merinould, og selve sokken er lavet af det 3-lags materiale. Dette gør det muligt at bruge sokken i tætsiddende sko eller som en kølig og absorberende indersok.

Sokken er designet til at sidde godt til om hælen, og så er der sømløst tåområde, hvilket sikrer god støtte omkring midten af foden og giver en behagelig oplevelse uden sokken klumpen eller falder ned.

Læs mere om Sokkernes egenskaber HER.

Hold varmen i soveposen med strømper

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan et par vandrestrømper beskytte dine tær mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig bruger du også sokkerne om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde strømperne på i soveposen, hvis altså de ikke lugter😀

Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Ønsker du yderligere varme på fødderne kan vi anbefale et par bivuaksko eksempelvis Mos Down Slippers.

Uphillsport er det første sokkefabrik i Europa med et Nativa-certifikat. Nativa benytter en tredjepartscertificering. Mativa sikrer at alle led af produktionen kan spores og samtidig overholder de krav Nativa stiller til prouktionen.
Dette indebære blandt andet dyrevelfærd, produktionen og transport. 

Desuden har Uphill strømperne også et Green Footprint hvilket beskytter miljøet yderligere ved at benytte regnvand og ikke drikkevand når de renser ulden. Ligeledes bruger de ingen klorblegning.
Det er derfor også ufarligt at benytte strømperne direkte fra efter køb, selvom de ikke er blevet forvasket.

Læs mere om Nativa og Green Footprint certifikater HER

HUSK du kan få et gratis katalog med fra Uphillsport se HER

Nativa certifikat 

Uphillsport er det første sokkefabrik i  Europa med et Nativa-certifikat .
Nativa lægger vægt på dyrevelfærd og miljøbeskyttelse under hele produktionskæden. Lige fra landmanden som passer fårene, til transporten og fabriksmedarbejderne.

Mulesing er også forbudt, hvilket er en proces mange landmænd benytter for at bekæmpe fluer hos får.
Hvilket er smertefuldt for fårene. 

Nativas tredjepartscertificering sikrer at alle led af produktionen kan spores, så du ved hvilken gård ulden i dine strømper stammer fra. 

Derudover skåner Uphillsport miljøet ved at fremstille alle deres produkter i Europa, så det grønne footprint mindskes mest muligt.

Green footprint

Uphillsport har ligeledes et green footprint certifikat, som beskytter miljøet på flere områder. Blandt andet bliver merino ulden udelukkende vasket i regnvand, som fabrikken opsamler. Efter vasken bliver regnvandet renset grundigt og 90% af vandet bliver sat ud i naturen igen.
Kun 1 % af vandet, som bliver brugt i produktionen, er drikkevand. 

Hvert år spare Nativa fabrikker 700.000 liter vand. Hvilket svarer til 1,86 liter per sok.
Når fabrikken opfylder 3 ud af 4 punkter på denne liste, får de et Green Footprint certifikat. 

  • Nativa Merino Uld
  • Økologisk og bionedbrydelige fibre 50%
  • Vandgenbrugsproces på hoveduld produktionen 50%
  • Genbrugsmaterialer 20%

Energi spiller også en stor rolle når man vil hjælpe miljøet. Nativa fabrikker benytter vandkraft til at generere energi med. 

Hvilket også opvarmer fabrikken om vinteren, ved hjælp af et varmegenvindingssystem.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Strømpe størrelse

39-42, 43-46, 47-50

Farve

Grå, Navy, Sort

Produktdetaljer

– Tynd sok
– Isoleringsgrad 2
– 60 % Bambus viscose
– 20% Polypropylen, Siltex
– 19% Polyamid
– 1% Lycra
– 3- Lags struktur – Holder fødderne tørre og glade
– Tynd vævning – Åndbar men alligevel slidstærk
– Elastisk sokkeskaft – Der sidder til og ikke falder ned, selv når du er aktiv  

Du kunne også være interesseret i...