Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Pinewood Balaclava – Elefanthue

Varenr. 7331090158245

99,00 kr.

Pinewood Balaclava – Elefanthue stretchy og åndbar som holder hoved og øre varme. God til skiture eller til brug under en hjelm.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Pinewood Balaclava – Elefanthue

Pinewood Balaclava – Elefanthue er fremstillet af 100% polyester og passer både mænd og kvinder. Er fantastisk i de kolde måneder af året eller hvis turen går til koldere egne af verden. Sømmene er ekstremt lave, så hvis elefanthuen bruges under cykel- eller styrthjelmen, mærker man dem ikke og har dermed ingen ubehageligheder ved at bruge elefanthuen.

Derudover er der ingen søm ved hagen, som kan genere. Huen er også ekstremt strækbar i alle retninger så den nemt kan tilpasses den enkelte.
Se vores udvalg af huer og vanter HER

Pinewoods Koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter. Der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet. Hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande.

Besøg Pinewoods egen hjemmeside HER

– Materialer: 100% polyester
– Farve: Sort