Vælg en side

Pinewood Balaclava – Elefanthue

99,00 kr.

Pinewood Balaclava – Elefanthue stretchy og åndbar som holder hoved og øre varme. God til skiture eller til brug under en hjelm.

På lager

Varenummer (SKU): 7331090158245 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Pinewood Balaclava – Elefanthue

Pinewood Balaclava – Elefanthue er fremstillet af 100% polyester og passer både mænd og kvinder. Er fantastisk i de kolde måneder af året eller hvis turen går til koldere egne af verden. Sømmene er ekstremt lave, så hvis elefanthuen bruges under cykel- eller styrthjelmen, mærker man dem ikke og har dermed ingen ubehageligheder ved at bruge elefanthuen.

Derudover er der ingen søm ved hagen, som kan genere. Huen er også ekstremt strækbar i alle retninger så den nemt kan tilpasses den enkelte.
Se vores udvalg af huer og vanter HER

Pinewoods Koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter. Der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet. Hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande.

Besøg Pinewoods egen hjemmeside HER

Hold varmen i soveposen med en hue

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan en elefanthue beskytte dit hoved og hals mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig kan du også bruge huen om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde balaclavaén på i soveposen. Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Materialer: 100% polyester
– Farve: Sort