Vælg en side

Træskæresæt: Det Perfekte Værktøj til Begyndere og Øvede

Er du på udkig efter et alsidigt træskæresæt, der både er velegnet til begyndere og erfarne træskærere? Så er vores træskæresæt med 10 dele det perfekte valg for dig. Det giver dig alle de værktøjer, du har brug for, til at bringe dine træprojekter til live, uanset om du vil dekorere din vandrestav eller lave dine egne knivskafter.

Hvad Indeholder Sættet?

Dette træskæresæt består af fem forskellige knive, herunder hulningsknive og mindre knive til detaljer. De er ideelle til at skære mønstre eller dekorering, og de kan bruges til både simple og komplekse træskæreropgaver. Desuden medfølger der sikkerhedshandsker i str. Large, så dine hænder er beskyttet, mens du arbejder.

Specifikationer:

  • Samlet vægt: 400 g.
  • Skæfte: Valnøddetræ.
  • Stål: CRV60 (Chromium–vanadium stål).
  • Længde på knivene: 10,3 – 12,8 cm.
  • Pakkemål: 19,5 x 10,5 x 13,5 cm.

Tilbehør i Verdensklasse

Når du køber sættet, får du ikke kun knivene. Der medfølger også en slibesten, et robust etui i kanvasstof og en læderstrop, som bruges til at opretholde knivenes skarphed. Læderstroppen, også kendt fra barbersaloner, hjælper med at rette knivens kant og glatte små ridser ud, hvilket gør, at bladet glider endnu nemmere igennem træet.

Perfekt til Lejrture

Alle delene i træskæresættet kan let pakkes sammen i etuiet, så du kan tage dem med dig på lejrtur eller spejderlejr. Knivene er designet med snoet blad for at sikre, at de sidder ekstra godt fast på skæftet, hvilket gør dem både sikre og effektive at bruge.

Materialer af Høj Kvalitet

Knivene er fremstillet af CRV60 stål, som er en blanding af carbon og vanadium. Dette gør knivene ekstra modstandsdygtige over for slid, rust og oxidation, hvilket forlænger deres levetid.

Øv Dig Med På De Medfølgende Træklodser

For dem, der lige er startet med træskæring, medfølger der fire små træklodser, som du kan øve dig på. Dette giver dig en perfekt start, inden du går i gang med større projekter som håndtag, spyd eller bestik.

Køb træskæresættet her:
https://spejdergear.dk/vare/traeskaeresaet-med-10-dele-til-begyndere/