Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Tentsile trætelte

Overnat i træets toppe blandt fugle og egern og oplev de mest fantastiske morgener med flot udsigt og måske råvildt der græsser under dit Tentsile

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

  

Historien bag Tentsile

Tentsile er faktisk en ganske ung virksomhed – det hele startede med en rigtig god idé af grundlæggeren Alex Shirley-Smith.
Som barn legede han meget i træerne og byggede naturligvis mange huler i træets kroner.
Efter at have set hvordan Ewoks'erne boede i træerne i Star Wars, ønskede Alex sig også at kunne bo mere bekvemt i træerne.
Som tiden gik, udviklede hulerne sig til en lille hytte i træet og således var grundtanken omkring et "svævende" telt grundlagt.
Netop behovet for at kunne tage sin hule eller hytte i træet med sig, blev til Tentsile.
 

Tentsile og miljøet

Tentsile blev en realitet, og de velkendte trætelte er nu udbredt i hele verden.
Efter at Alex havde set hvordan regnskoven i Amazonas forsvinder, besluttede han sig for at hjælpe med bevarelse af regnskoven og derfor støtter du også regnskoven, hver gang du  køber en Tentsile.
 

Muligheder med Tentsile trætelte

Der er efterhånden mange måder at bruge Tentsile på 
Du kan få Tentsile træhængekøjer fra 1 person og op til 6 personer, så du kan faktisk have hele familien eller hele spejdergruppen med ud og overnatte i træernes toppe 🙂
Enkelte modeller af kan også stå på jorden, og fælles for alle er, at der er oversegl og myggenet til, samt stænger naturligvis, således at oversejl kan holdes oppe over dit Tentsile.
 

Tentsile over hinanden – lag på lag

En af de helt store gimmicks, er at sætte flere Tentsiles over hinanden, op ad træstammerne – dermed kan du kravle gennem midterhullet i din Tentsile op ad en rebstige til den næste Tentsile.
Fra den nederste Tentsile mod jorden, kan du på alle 3 sider ophænge sider, således at du har lukket helt af, så det mest af alt minder om et aflukket rum eller telt nederst 🙂

 

Tentsile i Danmark

SpejderGEAR så allerede fra starten store muligheder for friluftsfolket og spejdergrupper for brug af Tentsile trætelte og har derfor været med fra starten.
Vi er meget stolte over at kunne repræsentere Tentsile i Danmark og hjælper gerne med råd og vejledning, når du skal fra jord til træ.
 

Forskellige modeller af Tentsile
 

Tentsile Una – 1 person trætelt

 

Tentsile Connect – 2 personer trætelt

"Det romantiske trætelt" kalder mange denne model, og hvorfor kan du læse herunder.
Træteltet har 4 døre som alle kan lynes helt af, så du på den måde har et trætelt der er helt åbent så du kan ligge og kigge stjerner, hvis du fjerner oversejlet, eller du har det smukkeste udsyn om morgenen, når du vågner.
Teltet er selvfølgelig vandtæt, UV resistent og super nemt at benytte.
Der er kommet en version af denne model som hedder Connect Safari, og som er en mere robust version af denne model, hvis du eksempelvis vil have dit trætelt hængende i længere tid, eksempelvis hvis du camperer i længere tid samme sted.
 

Tentsile Flite – 2 personer trætelt

I denne model, får du endelig et trætelt du kan bære i rygsækken når du er på tur.
Modellen er nemlig en letvægtsversion af et 2 personers trætelt.

Tentsile Stingray – 3 personer

Den første serie der kom på markedet og som er beregnet til 3 personer – 1 person kan ligge i hver længe, eller rum.
Det er nemlig således, at når først du har spændt dit trætelt helt op, så danner der sig 3 små rum rundt om midterhullet du kravler op igennem, for at komme op i din Tentsile.
Oversejlet er 100% vandtæt og sammenpakket, fylder det en stor dufflebag.
Det er denne model, som var grundlaget for den første Tentsile hængekøje, og som derfor også har flest muligheder for udvidelse.
Der er kommet en version af denne model som hedder Stingray Safari, og som er en mere robust version af klassikeren, hvis du eksempelvis vil have dit trætelt hængende i længere tid, eksempelvis i haven i hele sommerhalvåret.
Først og fremmest kan du hænge flere af disse modeller over hinanden, som før nævnt, men du kan meget mere:
 

Tentsile Trillium – 3 personer

Idéen er at du kan ophænge Trillium nedenunder Stingray for på den måde at få et ekstra baggagerum eller opholdsrum , som stadig er hævet over jorden.
Modellen er også genial som ekstra soveplads eller dagsaktivitet til børnene, enten i en skovbørnehave eller når du er på tur med familien.
Børn eeelsker nemlig at hygge i en Tentsile og derfor er modellen et oplagt tilbehør eller som alene køb.
Du kan også hænge Tentsile Wall langs siderne for at skærme fra vinden eller skråregn, hvilket igen giver langt flere muligheder for anvendelse af Trillium,
 

Tentsile Vista  – 3 personer 

Denne model er helt særlig – den består nemlig af adskillelige dele.
Dvs, du kan nøjes med kun at opsætte bunden,  bund, myggenet og oversejl – eller sidst: bund og oversejl (ikke bund+myggenet, da stængerne sidder i oversejlet).
Dertil er der mulighed for utrolig smuk udsigt både når du går i seng og om morgenen, da oversejlet samt stænger er udviklet så oversejlet "svæver" og virker mest som et halvtag ud til siderne.
Dermed er der frit udsyn til alle sider, og du kan nyde naturen til fulde.